Κώστας Νικολακόπουλος

Πώς έχει το θέμα στόπερ στον Ολυμπιακό

O Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τα δεδομένα ενόψει της επόμενης μεταγραφής του Ολυμπιακού.

· Κατ΄ εκτίμηση, η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού θα είναι στόπερ.

· Πώς έχει το θέμα;

· Ο Ολυμπιακός έχει δώσει διορία 48 ώρες στον Μπάρτρα και στον Παλομίνο, που είναι οι δύο βασικοί μεταγραφικοί στόχοι του. Εάν απαντήσουν θετικά στις εξαιρετικές προτάσεις που τους έχει καταθέσει, γιατί μέχρι τώρα κι οι δύοι είναι στο «ναι μεν αλλά», ο Ολυμπιακός θα πάρει τον έναν από τους δύο, σε πρώτη φάση.

· Εάν εξακολουθήσουν να επιδιώκουν να κερδίσουν χρόνο, ο Ολυμπιακός κατά πάσα πιθανότητα θα πάει στο plan b, που είναι ένας πολύ δυναμικός στόπερ εκτός ισπανικού πρωταθλήματος, τον οποίο φαίνεται ότι είναι σε θέση να αποκτήσει. Ακούγονται τα ονόματα του Κολομβιάνου Μουρίγιο (ελεύθερος από τη Σαμπντόρια) και του Αφρικάνου (Ακτή Ελεφαντόδοντος) Μπαϊγί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (δανεικός στη Μαρσέιγ την απερχόμενη σεζόν), χωρίς όμως ακόμη να έχουν επιβεβαιωθεί από πηγές του Ολυμπιακού.

· Με τον Μπάρτρα το πρόβλημα είναι ότι έχει δώσει προτεραιότητα στην επιστροφή του στο ισπανικό πρωτάθλημα και δη στην πρώην ομάδα του, την Μπέτις της Σεβίλλης, που πάντως είναι έτοιμη να κλείσει άλλο στόπερ, τον Μαρίν, δανεικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

· Με τον Παλομίνο το θέμα είναι ότι η Αταλάντα ζητάει 3 εκ. Ευρώ παρότι ο Αργεντίνος είναι στα 33 του και εκτός πλάνων, αλλά και ότι τον παίκτη πιέζει η Κάλιαρ

· Για τον πανύψηλο Σέρβο διεθνή Μπάμπιτς της Αλμερία όντως έγινε προσφορά 3 εκ. Ευρώ, όμως ο ισπανικός σύλλογος τη θεώρησε πολύ μικρή και φαίνεται ότι για να τον πουλήσει πρέπει να πάρει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό, που δύσκολα θα το πληρώσει ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x