Κώστας Νικολακόπουλος

Όταν πέντε φορές, στο ίδιο λεπτό, τα εξαροοκτάρια δίνουν τη λύση στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μέσα από το sport-fm.gr μία παρατήρηση-διαπίστωση για τον Ολυμπιακό, καταγράφοντας και γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο!

• Κατά κοινή ομολογία το καθοριστικό γκολ για τον Ολυμπιακό στην πρόκριση του επί της Βικτόρια Πλζεν ήταν το πρώτο του Γκιγέρμε στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, στο 51ο λεπτό.

• Και τι μπορεί να προσέξει κάποιος παρατηρητικός; Μέσα σε ένα χρόνο, από το περασμένο καλοκαίρι έως και σήμερα, ο Ολυμπιακός έχει καθαρίσει πέντε κρίσιμα παιχνίδια του σε Ελλάδα κι Ευρώπη με το γκολ-κλειδί, να έρχεται ακριβώς στο ίδιο χρονικό σημείο των παιχνιδιών του! Στο ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου και δη στο τρίλεπτο από το 49’ έως το 51’!!!

• Για του λόγου το αληθές:
23.8.2018 Ολυμπιακός-Μπέρνλι 3-1. Το 2-1 στο 49’ ο Μπουχαλάκης
25.11.2018 Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2. Το 1-1 στο 49’ ο Καμαρά
17.2.2019 Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1. Το 1-1 στο 50’ ο Καμαρά
31.3.2019 Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1. Το 1-1 στο 50’ ο Γκιγέρμε
30.7.2019 Ολυμπιακός-Πλίζεν 4-0. Το 1-0 στο 51’ ο Γκιγέρμε

• Θα προσέξατε, ότι και οι πέντε αυτές κρίσιμες νίκες, που έφεραν δύο προκρίσεις στην Ευρώπη και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω πρωταθλήματος, υπογράφτηκαν από τα γκολ των τριών βασικών κεντρικών μέσων του Ολυμπιακού!!! Του Καμαρά, του Γκιγέρμε και του Μπουχαλάκη! Και δη τα τέσσερα από τα πέντε ήρθαν μέσα από στατικές φάσεις, κόρνερ και φάουλ!

• Προφανώς και δεν είναι τίποτα τυχαίο στο ποδόσφαιρο. Όπως φυσικά δεν είναι τυχαίο κι αυτό που περιγράφω στο σημερινό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός, ειδικά όταν το σκορ δεν είναι αυτό που του αρέσει (στα πέντε αυτά παιχνίδια ήταν δύο φορές ισόπαλος και τρεις έχανε…), ξεκινάει στο β΄ ημίχρονο αντεπίθεση διαρκείας. Και τα αποτελέσματα συχνά είναι…ορατά.

• Παρεμπιπτόντως, ξέρετε πόσα άλλα γκολ έβαλε πέρσι ο Ολυμπιακός στο πεντάλεπτο 49-51; Άλλα εφτά (!): Δύο με τη Λαμία (το δεύτερο στο 3-0 του πρωταθλήματος και το δεύτερο στο 3-3 του Κυπέλλου), ένα στη Λιβαδειά (το δεύτερο στο 2-0), ένα με την Ξάνθη (το δεύτερο στο 3-1 του Κυπέλλου), ένα στην Τρίπολη (το δεύτερο στο 2-0), ένα στο Αγρίνιο (το δεύτερο στο 5-0), ένα στη Λάρισα (το δεύτερο στο 3-0). Και φυσικά το μοναδικό γκολ στο 1-0 στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού μπήκε στο 53’…

• Τόσα γκολ στο ίδιο χρονικό σημείο των αγώνων…Γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x