Κώστας Νικολακόπουλος

Πού είναι άραγε εκείνη η ομάδα του Ζαρντίμ…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr πέντε πράγματα για Ζαρντίμ, Μανωλά, Μήτρογλου κ.α…

· Μία από τις πιο υποτιμημένες, από τον κόσμο αλλά κι από τον Τύπο, ομάδες του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια ήταν εκείνη του Ζαρντίμ, το 2012-13.

· Μία και καλά...ξενερωμένη σεζόν, λόγω της αποχώρησης του Βαλβέρδε για την Ισπανία, σε συνδυασμό με μεταγραφές που δεν ήταν φανταχτερές, όπως την προηγούμενη διετία, πρώτη του Β. Μαρινάκη στον Ολυμπιακό.

· Κι όμως εκείνη τη σεζόν ο Ολυμπιακός είχε πάρει πρωτάθλημα από Δεκέμβρη μήνα (!), όντας μάλιστα αήττητος, στο δε Τσάμπιονς Λιγκ είχε τσιμπήσει εννιά πόντους, σε όμιλο με Άρσεναλ, Σάλκε και την τότε πρωταθλήτρια Γαλλίας Μονπελιέ.

· Να ρίξουμε και μία ματιά που είναι και τι κάνουν οι παίκτες εκείνης της ομάδας του Ολυμπιακού; Εννοώ αυτούς που δεν έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο (βλέπε Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Αμπντούν, Πάντελιτς, Φουστέρ):

Ο Μανωλάς είναι στη Ρόμα
Ο Μήτρογλου στη Μαρσέϊγ (μέσω Μπενφίκα)
Ο Χολέμπας στη Γουότφορντ (μέσω Ρόμα)
Ο Φέϊσα στην Μπενφίκα
Ο Τοροσίδης στην Μπολόνια (μέσω Ρόμα)
Ο Σιόβας στην ισπανική Λεγκανές
Ο Μανιάτης στην Αλάνιασπορ
Ο Φετφατζίδης πήγε δύο χρόνια στην Τζένοα
Ο Γκρέκο έπαιξε τρία χρόνια στην Α΄ κατηγορία της Ιταλίας
Κι ο Μασάντο πήγε τρία χρόνια στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ

· Μου ήρθαν όλα αυτά με αφορμή την παρουσία του Ζαρντίμ στην Ελλάδα και τις δηλώσεις που έκανε. Που θέλω, όμως, να καταλήξω: Ας κάνουμε κι εμείς, οι φίλαθλοι κι οι δημοσιογράφοι, την αυτοκριτική μας. Γιατί νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα κι επειδή νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα, είναι πολλές οι φορές που πέφτουμε έξω στις κρίσεις μας…

· Και το να πέφτουμε έξω στις κρίσεις μας εμείς, δεν είναι και τίποτα τόσο φοβερό και...κακό. Όμως, αρκετά συχνά αυτές οι κρίσεις μας παίζουν ρόλο στις εξελίξεις ενός τόσο μεγάλου καραβιού όπως ο Ολυμπιακός...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x