Κώστας Νικολακόπουλος

Στο χέρι του Καπίνο είναι όλα

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τον Καπίνο, τον Προτό και τον Χάσι.

***Επιβεβαιώνεται δια στόματος Χάσι, αλλά και Προτό, αυτό που ευθύς εξ αρχής είχε «επικοινωνήσει» ο Ολυμπιακός. Ότι δηλαδή ο έμπειρος Βέλγος γκολκίπερ ήρθε για Νο 2 πίσω από τον Καπίνο.

***Και ο προπονητής και ο ίδιος ο τερματοφύλακας είναι ξεκάθαροι. Ο Προτό ήρθε για να βοηθήσει άμα χρειαστεί, να παίξει στο Κύπελλο, να υπάρχει ουσιαστικά μία πιο έτοιμη λύση απ΄ ότι ο Γιαννιώτης, του οποίου οι παραστάσεις σε ένα επίπεδο ήταν ουσιαστικά μία σεζόν, η περσινή με τον Πανιώνιο.

***Άρα; Άρα, όλα είναι στο χέρι του Καπίνο. Εκεί καταλήγουμε. Από τον ίδιο εξαρτάται.

***Και νομίζω ότι έτσι έπρεπε να γίνει. Έπρεπε να στηριχθεί ο Καπίνο. Τόσο πέρσι, που ήταν αυτός βασικός γκολκίπερ στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, όσο και φέτος, που παίζει συνεχώς, έδειξε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν, να ποντάρει πάνω του.

***Πράγματι κάνει λάθη, πράγματι είναι υποχρεωμένος να δουλέψει περισσότερο με την μπάλα στα πόδια, αλλά και ταλέντο έχει και βγάζει μία προσωπικότητα. Και τέλος πάντων, όπως κατέγραψα τις προάλλες, στα πέντε τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού είχε από μία σωτήρια επέμβαση στο καθένα, σε καθοριστικό χρονικό σημείο τους, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε.

***Το ζητούμενο είναι ξεκάθαρο: ο Καπίνο να βελτιωθεί να προοδεύσει μέσα από την παρουσία ενός έμπειρου γκολκίπερ, που έχει πάρει έξι πρωταθλήματα με ένα μεγάλο σύλλογο όπως η Άντερλεχτ. Να βελτιωθεί ώστε να βοηθήσει ακόμη πιο πολύ την ομάδα, από την στιγμή που είναι φανερό ότι έχει τις δυνατότητες.

***Στο χέρι του λοιπόν είναι όλα. Κι από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θα έχει έτοιμο, από πίσω, έναν άλλο πολύ αξιόπιστο γκολκίπερ. Απλό είναι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x