Κώστας Νικολακόπουλος

Τα απίστευτα με το πρόγραμμα πρωταθλήματος και Κυπέλλου!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναδεικνύει μέσα από τον sport-fm.gr τα…παράδοξα του προγράμματος του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου για το β΄ μισό της σεζόν.

• Έριξα μία ματιά στο πρόγραμμα του β΄ μισού της σεζόν. Και δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω η, να κλάψω…

• Βλέπεις το πρωτάθλημα: πρέπει να είναι το μοναδικό στην Ευρώπη, που έχει διακοπή 20 ημερών μέσα στον Απρίλη!!! Τότε δηλαδή που υποτίθεται ότι κορυφώνεται το ενδιαφέρον, η ελληνική Λίγκα έχει αγωνιστική την 1η Απρίλη και μετά πάλι αγωνιστική στις 22 Απρίλη!!! Κι εντάξει, στις 8 Απρίλη έχουμε Πάσχα, λογικό είναι να μην έχει αγωνιστική. Αλλά στις 15 Απρίλη; Ποιο το νόημα;

• Άκουσα ότι το πρωτάθλημα έπρεπε να πάει μία εβδομάδα προς τα πίσω, ώστε να τελειώσει 6 Μάη, γιατί το ζητούσε επίμονα η Νόβα, καθώς διαφορετικά δεν θα είχε τίποτα στο πρόγραμμα της από τη Λίγκα μήνα Μάη, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε τα πλέϊ οφς. Εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά...

• Αλλά το χειρότερο είναι ότι αυτή η διακοπή (που χρονικά είναι τόσο μεγάλη, όσο του χειμώνα, με τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!) δεν πρόκειται για μία μεμονωμένη περίπτωση! Πάω να δω το πρόγραμμα του Κυπέλλου: εκεί ο ένας ημιτελικός γίνεται 28 Φλεβάρη κι ο άλλος ημιτελικός 18 Απρίλη, δηλαδή, 50 ημέρες μετά! Άμα το δείτε (και) αυτό πουθενά αλλού στην Ευρώπη, να μου το πείτε κι εμένα.

• Ήταν, λέει, βάσει του αρχικού σχεδιασμού να γίνει ο τελικός Κυπέλλου Σάββατο 14 Απρίλη, όμως άλλαξε και πήγε Σάββατο 12 Μάη, ένα μήνα μετά! Κι έτσι άλλαξαν κι οι ρεβάνς των ημιτελικών!

• Δεν βγαίνει άκρη με το ελληνικό ποδόσφαιρο, έτσι όπως τα κάνουν-τώρα χειρότερα από πριν.

• Θα έχουμε ένα πρωτάθλημα με αγωνιστική στις 18 Μάρτη, χωρίς αγωνιστική στις 25 Μάρτη (λόγω Εθνικών ομάδων), με αγωνιστική την 1η Απρίλη, χωρίς αγωνιστική 8 και 15 Απρίλη και με αγωνιστική στις 11 Απρίλη! Κι ένα Κύπελλο, όπου ο ένας ημιτελικός θα γίνεται 28 Φλεβάρη κι ο άλλος 18 Απρίλη!

• Δηλαδή, οι ομάδες μέσα στο καταχείμωνο, με τις δύσκολες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες, θα παίζουν συνεχώς μέχρι τα μέσα Μάρτη. Και όταν θα ανοίξει ο καιρός, θα κάνουν…μίνι προετοιμασία!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x