Κώστας Νικολακόπουλος

Τι ισχύει με Ονιεκούρου. Το ενδιαφέρον του '19, η μαλάρια, ο τραυματισμός, η επιθυμία

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr τρία πράγματα για τη φημολογία περί Ολυμπιακού κι Ονιεκούρου.

• Γράφεται πολύ αυτές τις ημέρες το όνομα του Ονιεκούρου για τον Ολυμπιακό. Προικισμένος κυνηγός ο νεαρός Νιγηριανός, κάνει γκελ μέσα από τα βιντεάκια με τις θεαματικές ενέργειες του.

• Ποια όμως είναι η πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό και τον Ονιεκούρου; Σε τρία πράγματα πρέπει να σταθούμε.

• Πρώτον, ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί για τον Αφρικάνο, αλλά το περασμένο καλοκαίρι! Ήταν τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου του 2019. Χωρίς το όνομα του να διαρρεύσει στον Τύπο. Ήθελε ο Ολυμπιακός να τον πάρει δανεικό από την Έβερτον, με οψιόν αγοράς. Η Μονακό όμως πήγε με τα λεφτά στο χέρι και τον αγόρασε δίνοντας στην Έβερτον ένα μεγάλο ποσό (έχει γραφτεί περί 13,5 εκ. Ευρώ), με τον παίκτη να προέρχεται από γεμάτη σεζόν στην Γαλατασαράϊ (14 γκολ και έξι ασίστ), όπου ήταν δανεικός από την Έβερτον, στην οποία ποτέ δεν προσαρμόστηκε και δεν έπαιξε ούτε μία φορά σε επίσημο παιχνίδι.

• Δεύτερον, ο Ολυμπιακός φέτος, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν έχει ενδιαφερθεί για τον παίκτη. Είτε λόγω των θεωρητικά απλησίαστων οικονομικών δεδομένων, είτε επηρεασμένος από την φετινή του παρουσία. Ο Ονιεκούρου στη Μονακό έπαιξε όλα κι όλα δύο παιχνίδια και γρήγορα ο Ζαρντίμ τον άφησε μεταξύ πάγκου κι εξέδρας. Τον Οκτώβρη έβγαλε κι ένα τραυματισμό στο μηρό και το κακό παράγινε. Έτσι, τον χειμώνα η Μονακό τον έστειλε δανεικό στη Γαλατασαράϊ για να πάρει λίγο τα πάνω του, αλλά φτάνοντας στην Κωνσταντινούπολη είχε μαλάρια (ελονοσία), την οποία κόλλησε σε ένα ταξίδι του στις γιορτές στην πατρίδα του…Έτσι έχασε κάπου ενάμιση μήνα κι άρχισε να παίζει μέσα Φλεβάρη, προλαβαίνοντας πέντε παιχνίδια.

• Τρίτον, είναι άγνωστο αν ο Ολυμπιακός φέτος επιχειρήσει ξανά να ασχοληθεί με τον Ονιεκούρου. Μέχρι τώρα, πάντως, δεν έχει συζητηθεί. Θα φανεί στο μέλλον. Ο ίδιος θέλει να παίζει στη Γαλατά. Η Μονακό διαρρέει ότι θα τον πάρει πίσω, αλλά ίσως το κάνει για να τον πουλήσει τελικά όσο πιο καλά γίνεται και να γλιτώσει κάποια από τα λεφτά που έδωσε.

• Έτσι έχει η κατάσταση, σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες.
Παρεμπιπτόντως: Καμία συμφωνία, ούτε καν συζήτηση, δεν υπάρχει μεταξύ Ολυμπιακού και Λεγανές για παραμονή του Γκερέρο και τη νέα σεζόν στην ισπανική ομάδα. Απλά επεκτάθηκε ο δανεισμός του για δύο μήνες, από 30.6 έως 30.8.

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1257744370155036680

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x