Τάσος Νικολόπουλος

Θα πάρει πριμ και ο Γέστε;

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένω με ανυπομονησία την απόφαση, που θα πάρει η διοίκηση του Ολυμπιακού σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τον Φραν Γέστε. Ωστόσο, δεν κρύβω ότι εξεπλάγην όταν διάβασα ότι μετέβη στο Μπιλμπάο και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο, χωρίς να έχει ενημερώσει το ιατρικό επιτελείο, που από την πλευρά του, του είχε συστήσει να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένω με ανυπομονησία την απόφαση, που θα πάρει η διοίκηση του Ολυμπιακού σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τον Φραν Γέστε.

Ωστόσο, δεν κρύβω ότι εξεπλάγην όταν διάβασα ότι μετέβη στο Μπιλμπάο και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο, χωρίς να έχει ενημερώσει το ιατρικό επιτελείο, που από την πλευρά του, του είχε συστήσει να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Αυτό που επίσης ξέρω είναι ότι ο χρόνος αποθεραπείας φτάνει τις 40 ημέρες και σε αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός θα δώσει αρκετά και σημαντικά παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων.

Γράφει ο Τάσος Νικολόπουλος

Μπορεί από το περιβάλλον του παίκτη να «βγαίνει» προς τα έξω ότι είχε ενημερώσει τους γιατρούς του Ολυμπιακού ότι θα μεταβεί στην πατρίδα του για να κάνει την επέμβαση, αλλά στον Πειραιά λένε ότι περίμεναν ότι θα γυρίσει με μια επιπλέον γνωμάτευση, αφού οι ίδιοι θεωρούσαν ότι δεν χρειάζεται νυστέρι.

Μπορεί να πει κανείς ότι το θέμα δημιουργήθηκε λόγω λανθασμένης συνεννόησης, αλλά προσωπικά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Αν υπήρχε λάθος συνεννόηση, θεωρώ ότι αφενός θα το επιβεβαίωναν από την ΠΑΕ, αφετέρου θα υπήρχε επίσημη τοποθέτηση για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αντ’ αυτού, όλες αυτές τις ημέρες οι διοικούντες τηρούσαν «σιγή ιχθύος» με πρόσχημα το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στην ενημέρωση της ΠΑΕ για την προπόνηση και την αποστολή για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής δεν υπήρχε καν αναφορά στο όνομα του Γέστε, που έμεινε εκτός.

Αν είχαν γνώση της κατάστασης θα τον περίμεναν πώς και πώς να γυρίσει από την Ισπανία για να δώσει εξηγήσεις; Ανεξάρτητα, λοιπόν, από το τι θα αποφασίσει η διοίκηση (αν θα δεχτεί τις εξηγήσεις του ποδοσφαιριστή ή θα τον τιμωρήσει παραδειγματικά), νομίζω ότι ο Γέστε επέδειξε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Με την κίνηση του αυτή, νομίζω ότι «άδειασε» το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου, ενώ την ίδια ώρα, η ομάδα του έδινε ένα σημαντικό παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον είχε συμπεριλάβει στην αποστολή, καθώς προπονούνταν κανονικά τις τελευταίες ημέρες, τι θα έκανε; Θα δήλωνε κώλυμα και θα πήγαινε στο Μπιλμπάο για την επέμβαση; Ακόμη κι αν υπήρξε, όπως ακούγεται, συνεννόηση με τον Ισπανό τεχνικό, δεν θα το παραδέχονταν ο ίδιος τόσες μέρες; Αν όντως υπήρχε, τότε το φάουλ είναι διπλό, αφού η ΠΑΕ έμεινε εκτεθειμένη και έχει αφήσει το θέμα να αιωρείται τόσες μέρες.

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο Βάσκος που αποκτήθηκε μετά βαΐων και κλάδων το καλοκαίρι, θα αργήσει να κάνει απόσβεση των χρημάτων που λαμβάνει… Λέτε επιστρέφοντας να ρωτήσει αν θα λάβει και αυτός πριμ για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x