Τάσος Νικολόπουλος

Τι μικρός ρε Μαρίνο; ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ είσαι…

Ο Τάσος Νικολόπουλος γράφει στο sportfm.gr για τον «άρρωστο» Παναθηναϊκό που βγάζει… υγεία λόγω της παρουσίας του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος μαζί με τον κόσμο κρατάει όρθια την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός βιώνει την πιο δύσκολη στιγμή της ένδοξης ιστορίας του και η λέξη αβεβαιότητα είναι αυτή που κυριαρχεί στην καθημερινότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος σχετικά με το μέλλον. Η ελπίδα, αρχικά για να βγει η χρονιά και εν συνεχεία για μια μακρόπνοη λύση, δεν σβήνει και δεν γίνεται διαφορετικά. Άλλωστε, πως μπορείς να ζήσεις χωρίς την ελπίδα; Και ένας από αυτούς που κρατούν αναμμένη τη φλόγα τόσο για το «σήμερα», όσο και για το «αύριο» είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, παρότι δήλωσε: «Είμαι μικρός για να κρατήσω αυτή την ομάδα».

Γράφει ο Τάσος Νικολόπουλος

Ε, λοιπόν, ΟΧΙ!

Μαρίνο Ουζουνίδη, στα μάτια του κόσμου είσαι ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μάγκας.

ΓΙΑΤΙ, παρότι βρέθηκες σε αυτήν την κάκιστη συγκυρία για την ομάδα, εσύ επέλεξες να μείνεις και να βοηθήσεις. ΓΙΑΤΙ, παρότι είσαι επαγγελματίας, νοιώθεις ευθύνη απέναντι στον σύλλογο και όχι πίεση. ΓΙΑΤΙ, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του νικηφόρου ντέρμπι με τον Ολυμπιακού, κόντρα στον οποίο ήσουν θριαμβευτής, υπερτόνισες ότι περισσότερο από τα δικά σου λάθη και λιγότερο από τα λάθη των παικτών, η ομάδα έχει λιγότερους βαθμούς από όσους θα έπρεπε. ΓΙΑΤΙ, έχεις καταφέρει να συσπειρώσεις την ομάδα και να κάνεις τους παίκτες να αισθάνονται οικογένεια.

ΓΙΑΤΙ, παρότι ο σύλλογος είναι «άρρωστος» σε διοικητικό επίπεδο, το ποδοσφαιρικό τμήμα βγάζει… υγεία. ΓΙΑΤΙ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα που βρίσκεσαι και ποιο είναι το βεληνεκές του συλλόγου. ΓΙΑΤΙ, η νοοτροπία που έχεις σε συνδυασμό με την καθαρότητα στο βλέμμα και την ειλικρίνεια σου, ταιριάζουν απόλυτα με αυτά που πρεσβεύει ο σύλλογος. ΓΙΑΤΙ, έβαλες στην εξίσωση και τον κόσμο, που έχει κρίση και βλέπει ότι αν δεν ήσουν ΕΣΥ να κρατήσεις όρθια την ομάδα, η διάλυση ίσως ερχόταν νωρίτερα. Ανεξάρτητα, λοιπόν, με την κατάληξη αυτής της ιστορίας, το σίγουρο είναι ότι δίπλα στο όνομά σου μπαίνει από τώρα ένα τεράστιο RESPECT.

Σημείο αναφοράς αποτελεί και ο κόσμος, που έχει «βάλει πλάτη», φροντίζοντας να δείχνει στην ομάδα ότι και στα δύσκολα είναι ΕΔΩ. Η παρουσία του στα εντός έδρας παιχνίδια είναι συγκλονιστική, «σπρώχνοντας» την ομάδα σε νίκες και αυτό έχει αναγνωριστεί και από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παίζουν πλέον και για τον κόσμο. Το λένε συνεχώς και το πιστεύουν.

Και το εξίσου αξιοσημείωτο είναι ότι η στήριξη είναι ΜΟΝΟ με φωνή, όπως λένε οι κατά καιρούς ανακοινώσεις των ΠΑΕ, όταν ζητούν κόσμια συμπεριφορά, κυρίως στα παιχνίδια «ειδικών συνθηκών». Οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού», οργανωμένοι και μη, καταλαβαίνοντας ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο «μη παρέκει» έχουν μετατρέψει το «Απόστολος Νικολαΐδης» σε «καμίνι», αλλά μόνο με το πάθος και τα συνθήματά τους. Αρχικά στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ και στη συνέχεια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εύλογα, λοιπόν, βγαίνει το συμπέρασμα, ότι αν υπάρχει θέληση, όλα μπορούν να γίνουν…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x