Τάσος Νικολόπουλος

Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε;

Ο Τάσος Νικολόπουλος σχολιάζει στο sportfm.gr το αίτημα του ΠΑΟΚ για ισόβιο αποκλεισμό του Παππά, που θα εκληφθεί ως ανέκδοτο από την ΕΠΟ και την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο (έκταση Καρατάσου).

Διαβάζοντας-ακούγοντας την είδηση ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητάει με επιστολή προς την ΕΠΟ τον ισόβιο αποκλεισμό του διαιτητή Ανδρέα Παππά, μετά τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, πραγματικά, αναρωτήθηκα σε τι προσβλέπει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Του Τάσου Νικολόπουλου

Αν το αίτημα κατατέθηκε για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους ή όπως συνηθίζουμε να λέμε, μια τέτοια κίνηση έγινε για… λαϊκή κατανάλωση, τότε πάω πάσο. Αλλά, αν πραγματικά πιστεύουν στη Μικρά Ασίας ότι το αίτημά τους θα βρει ανταπόκριση, μάλλον, για να μην πω σίγουρα, χάνουν τον καιρό τους. Περιμένει η διοίκηση του ΠΑΟΚ από την σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ και της ΚΕΔ να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων; Τόσες και τόσες φορές δεν το έχουν, θα το κάνουν τώρα; Μάλλον, ως ανέκδοτο θα το εκλάβουν… Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα αποτελέσει έκπληξη πρώτου μεγέθους!

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Βιβλίο ολόκληρο γράφει… Απλώς θυμίζω τα δύο από τα πρόσφατα περιστατικά. Μετά το ντέρμπι «αιωνίων» που δεν έγινε ποτέ τον περασμένο Νοέμβριο, ο Ανδρέας Παππάς και παρά τις «φωνές» του Παναθηναϊκού, ορίστηκε «καπάκι» σε τρία σερί παιχνίδια της Super League, δύο φορές ως πρώτος και μια φορά ως τέταρτος διαιτητής. Είπατε κάτι;

Πριν από 40 ημέρες και μετά τον ορισμό του διαιτητή Δημητρόπουλου, στον οποίο έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα, ο Σταύρος Κοντονής ζήτησε την παραίτηση των ποινικά ελεγχόμενων από τις θέσεις που διατηρούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μέχρι να λήξουν οι δίκες τους. Η ανακοίνωση-απάντηση της Ομοσπονδίας τελείωνε ως εξής: «Αυτοί που διοικούν την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, με γνώμονα το όφελος του αθλήματος, δεν δέχονται υποδείξεις για το πώς να ασκούν τα καθήκοντά τους. Ας κάνει ο καθένας τη δουλειά του και ας αφήσει τους υπολοίπους να κάνουν τη δική τους». Είπατε κάτι άλλο;

Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Είναι υπεράνω όλων και δεν λογαριάζουν τίποτε. Ούτε ομάδες, ούτε υπουργούς, ούτε κανέναν. Κάθονται ωραία και καλά γαντζωμένοι στις καρέκλες τους και κάθε τρεις και λίγο θυμούνται το αυτοδιοίκητο. Κάποια στιγμή θα πέσουν από το συννεφάκι τους…

Υ.Γ.: Στο δικό του… συννεφάκι φαίνεται ότι βρίσκεται και ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, που εναντιώθηκε μέσω ανακοίνωσης στο ενδεχόμενο να γίνει το νέο γήπεδο και το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στην περιοχή του πρώην στρατοπέδου Καρατάσου, το οποίο έπαψε να λειτουργεί από το 2002!

Μόνο την τελευταία εξαετία δημιουργήθηκε ένας πολιτιστικός σύλλογος στην περιοχή, που ανέλαβε πρωτοβουλίες για την «διάσωση» επί της ουσίας αυτής της έκτασης. Δεν διαφωνώ στο να μην θέλεις κάτι, αλλά καλό είναι να έχεις να προτείνεις κι εσύ κάτι.

Αλλά κυρίως, μακάρι αυτά τα γρήγορα αντανακλαστικά που έδειξε ο ΣΥΡΙΖΑ για κάτι, το οποίο βρίσκεται σε τόσο θεωρητικό επίπεδο, να τα έδειχνε και για άλλα σοβαρότερα ζητήματα. Οικονομία και προσφυγικό είναι δύο από αυτά, αν τους λένε κάτι οι συγκεκριμένες λέξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x