Ελλάδα

«Τουρνουά με σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες»

Στο NovaΣΠΟΡ FM μίλησε ο Νίκος Λεμονής για το τουρνουά Vikos Elite Neon Cup 2014 By YellowFields, όπου θα συμμετάσχουν ακαδημίες σημαντικών ελληνικών και ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο υπεύθυνος για την διοργάνωση ενός πολύ σημαντικού τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου, ο Νίκος Λεμονής μίλησε για την προσπάθεια που έγινε και πλέον το Vikos Elite Neon Cup 2014 By YellowFields, είναι πλέον γεγονός.

Το τουρνουά γίνει με την συμμετοχή ιστορικών συλλόγων από την Ελλάδα, καθώς και σπουδαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Διαβάστε τι είπε ο Νίκος Λεμονής στην εκπομπή του Γιάννη Καραλή στο NovaΣΠΟΡ FM.

Για το τουρνουά: «Έχουμε τη χαρά να διοργανώσουμε αυτό το τουρνουά που θα διαρκέσει το τριήμερο 23-25 Ιουνίου, για 96άρηδες. Σε αυτούς τους αγώνες ακαδημίες ελληνικών και ευρωπαϊκών ομάδων θα μπορέσουν να πάνω από όλα να προσφέρουν στα παιδιά όμορφες στιγμές».

Για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν: «Έχουμε κλείσει σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες για το τουρνουά. Η Ντόρτμουντ, η Γκέτεμποργκ, η Παρτίζαν και η νέα μεγάλη δύναμη της Τουρκίας, η Αλτινορντού θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά των ελληνικών ομάδων να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες».

Για τον στόχο των ανθρώπων που έχουν εμπλακεί σε αυτή τη προσπάθεια: «Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τις ομάδες που συμμετάσχουν την επόμενη χρονιά ακόμη περισσότερες ομάδες που θα έχουν δει το ότι έχουν να πάρουν πράγματα από το τουρνουά μας. Αγώνες δυνατών ομάδων από Ευρώπη και Ελλάδα μόνο χρήσιμες εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις μπορούν να προσφέρουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x