Την ύπαρξη 900 – 1.500 τζιχαντιστών σε χώρες των Βαλκανίων επιβεβαίωσε ο κ. Νίκος Τόσκας χωρίς ωστόσο να μπορεί να διαβεβαιώσει ότι έχουν εντοπιστεί και παρακολουθούνται άπo τις αρμόδιες κρατικές αρχές.

“Πράγματι υπάρχουν μαχητές του ISIS σε βαλκανικές χώρες (όχι στη χώρα μας) που πολέμησαν στην Μέση Ανατολή στο πλευρό των τζιχαντιστών. Εκτιμώ ότι αυτοί βρίσκονται υπο παρακολούθηση στις χώρες τους. Εμείς σε συνεργασία με την Ε.Ε. Και τις βαλκανικές χώρες προσπαθούμε να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά” αναφέρει χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη σε συνέντευξή του στο “Έθνος”.

Ο ίδιος δήλωσε “ανακουφισμένος” απο το αίσιο τέλος της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη ενώ επισήμανε ότι η επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας “είχε τόσες διαστάσεις που νομίζω είναι πρωτόγνωρες στα ελληνικά και ίσως στα ευρωπαϊκά χρονικά. Ευτυχώς σώθηκε ο άνθρωπος χωρίς κανένα πρόβλημα, δεν χύθηκε αίμα, δεν δόθηκαν λύτρα και συνελήφθησαν οι απαγωγείς”.

Πηγή: protothema.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ