Betmasters

Νο Goal στο Νόρντζελαντ-Βέστσαελαντ

O Kώστας Μιαούλης γράφει για τα ματς της Παρασκευής και επιλέγει μια μικτή τριάδα, με δύο ποδοσφαιρικά παιχνίδια, αλλά και έναν αγώνα μπέιζμπολ

Έναρξη στη σεζόν ουσιαστικά αυτό το τριήμερο, με τα πρωταθλήματα σε Δανία, Ελβετία και Αυστρία να βρίσκονται σε θέση εκκίνησης, ενώ υπάρχουν και τα πρωταθλήματα από Σουηδία, Φινλανδία και Νορβηγία, ενώ έχουμε σέντρα σε Μεξικό, Χιλή και συνέχεια σε Βραζιλία. Πέρα από κάθε αμφιβολία, αρχίζουμε να μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς από το αυτό το Π/Σ/Κ.

Στον χθεσινό απολογισμό μας, περάσαμε τη Νόμε Κάλιου, που νίκησε κιόλας την Λεχ Πόζναν, αλλά και την Σπλιτ, ωστόσο δεν πέρασε η Καραγκαντί που μας χάλασε την τριάδα.

Πρεμιέρα στη Δανία με την αναμέτρηση της Νόρντζελαντ κόντρα στην Βεστσαελαντ. Η 6ης της βαθμολογίας στο προηγούμενο πρωτάθλημα, θα υποδεχθεί μια μέτρια ομάδα. Κατά τη γνώμη μου, θα γίνει ένα κλειστό ματς, όπου δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ. Αρκετή γκρίνια στους γηπεδούχους για τον νέο προπονητή, θα πάμε στο Νο Goal που πληρώνει 1.85.

Με αρκετές απώλειες θα κατέβει το Κολοράντο που βρίσκεται οριακά στις θέσεις των πλέι-οφ, απέναντι στους Πόρτλαντ Τάιμπερς. Ματς που λογικά μπορεί να έχει πολλά γκολ, αλλά και ο άσος δεν είναι άσχημος στο 1.90 που δίνεται στον ΟΠΑΠ. Θα επιλέξω και τα δύο σημεία.

Τέλος για να συμπληρώσω την τριάδα, μιας και από το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, δεν με συγκινεί κάτι ιδιαίτερα, θα επιλέξω το over 8.5 στον αγώνα των Ντιτρόιτ Τάιγκερς με τους Κλίβελαντ Ίντιανς, που πληρώνει 1.90.

ΤΡΙΑΔΑ (ΜΙΚΤΗ)

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ –ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ: ΝΟ GOAL 1.85
ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ: 1/ΟVER 1.90/1.65
NTIΤΡΟΪΤ ΤΑΪΓΚΕΡΣ – ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΙΝΤΙΑΝΣ ΟVER 8,5: 1.90

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x