Μουντομπάσκετ 2014

Νοκ άουτ ο Αρόγιο

Ο Κάρλος Αρόγιο δεν θα αγωνιστεί απόψε απέναντι στην Ελλάδα με το Πουέρτο Ρίκο, όπως ενημέρωσαν επίσημα από την ομάδα του.

Με δύο απουσίες θα αγωνιστεί απόψε το Πουέρτο Ρίκο απέναντι στην Ελλάδα.

Αποστολή στη Σεβίλλη, Χρήστος Ρομπόλης

Μετά τον Άνχελ Βασάγιο, που ταλαιπωρείται από τράβηγμα, νοκ άουτ τέθηκε οριστικά και ο Κάρλος Αρόγιο, όπως ενημέρωσε επίσημα η ομάδα του. Ο 35χρονος γκαρντ είχε χτυπήσει στο πόδι, λίγο πάνω από τον αστράγαλο, στον χθεσινό αγώνα με τη Σενεγάλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αρόγιο χάνει το τρίτο από τα τέσσερα τελευταία ματς μεταξύ Ελλάδας και Πουέρτο Ρίκο. Ο Αρόγιο είχε τραυματιστεί στο πρώτο δεκάλεπτο στον ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά της Αθήνας το 2008, όταν η ελληνική ομάδα ήταν νικήτρια με 88-63 παίρνοντας το εισιτήριο για το Πεκίνο. Δύο χρόνια μετά, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Μουντομπάσκετ του 2010, με τον Κάρλος Αρόγιο να λαβώνεται την παραμονή του αγώνα με την Ελλάδα, στο ματς κόντρα στη Ρωσία, και να απουσιάζει, με την Εθνική να επικρατεί δύσκολα με 83-80. Εξαίρεση το προ διετίας παιχνίδι για το Προολυμπιακό Τουρνουά στο Καράκας, όπου είχε παίξει κανονικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x