Euro 2024

Νταβίντ Λουίς... μην κλαις! (pic)

Πολλοί τον έβρισαν, άλλοι τόσοι τον… τον σιχτίρισαν, κάποιοι μπορεί να έκαψαν τη φανέλα του. Ο Νταβίντ Λουίς έχει όμως και μία 9χρονη σύμμαχο. Άλλωστε από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια…

Αν υπήρχε βραβείο fair play θα πήγαινε στα χεριά της. Πρόκειται ίσως για τη στιγμή του Μουντιάλ. Όταν ένα ολόκληρο έθνος ασχολείται με το πώς θα βρίσει και θα ξεφτιλίσει τους διεθνείς του, τότε ένα 9χρονο κοριτσάκι κερδίζει όλη τη προσοχή και το σεβασμό μας.

Η μικρή Άννα Λουζ δεν ακολούθησε το παράδειγμα των συμπατριωτών της μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό της Βραζιλίας από τη Γερμανία.

Αντ’ αυτού έστειλε ένα γράμμα στο είδωλο της, Νταβίντ Λουίς ζητώντας του να μην κατεβάσει το κεφάλι και να συνεχίσει να προσπαθεί για να κάνει τη πατρίδα του περήφανη.

«Είδα όλα τα παιχνίδια της Βραζιλίας. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να είσαι στενοχωρημένος επειδή έπαιξες καλά, έδωσες τον καλύτερο εαυτό σου και ήσουν ένας σούπερ αρχηγός. Έτσι είναι η ζωή, μερικές φορές κερδίζεις, μερικές φορές χάνεις.
Όμως οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται κυρίως το πώς θα παραμένουν ευτυχισμένοι. Νταβίντ Λουίζ, παραμένεις ο πρωταθλητής μου
».



Το γράμμα αυτό συγκίνησε το νέο αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν, και απάντησε στη μικρή θαυμάστρια του μέσω twitter:«Ευχαριστώ πριγκίπισσα μου Άνα Λουζ, αγάπησα το γράμμα σου! Ευχαριστώ όλους τους Βραζιλιάνους για τη στήριξή τους! Δεν θα προδώσω ποτέ τα όνειρά μου και πάντα θα παλεύω για να σας επιστρέψω αυτή τη στοργή που μου δείξατε».




Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x