Επικαιρότητα

«Νταήδες» προσπάθησαν να ληστέψουν 13χρονο στην Πάτρα

Ο μικρός κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια τους και να αναζητήσει καταφύγιο σε ένα φαρμακείο - Οι δυο Έλληνες δράστες ηλικίας 25 και 39 χρόνων συνελήφθησαν

Με ένα ανήλικο αγοράκι που επέστρεφε στο σπίτι του στην Πάτρα από το φροντιστήριο προσπάθησαν να τα βάλουν δυο «νταήδες», με σκοπό να αρπάξουν από τα χέρια του το κινητό του! Όμως, ο μικρός κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια τους και να αναζητήσει καταφύγιο σε ένα φαρμακείο.

Οι δυο Έλληνες δράστες ηλικίας 25 και 39 χρόνων είδαν το 13χρονο παιδί να κρατάει στα χέρια ένα κινητό αξίας 200 ευρώ και το πλησίασαν προσπαθώντας να του το αρπάξουν. Όμως, εκείνος κατάφερε να το προφυλάξει και να το βάλει στα πόδια, μπαίνοντας σε ένα κοντινό φαρμακείο που διανυκτέρευε! Έτσι, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους και να απομακρυνθούν.

Όμως, ο φαρμακοποιός ειδοποίησε την Άμεση Δράση και ο ταραγμένος ανήλικος έδωσε λεπτομερή περιγραφή τους, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν άμεσα από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και να βρεθούν με χειροπέδες. Στη συνέχεια, προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βάρος τους και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x