Γ' Εθνική

Ντακόλ: «Ηρεμήσαμε μετά το πρώτο γκολ»

Ενδεικτική του άγχους που διέπει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μέχρι ν’ ανοίξουν το σκορ, σε όλα τα ματς, ήταν η ατάκα του Βραζιλιάνου επιθετικού

Ο Αλεσάντρε Ντακόλ σημείωσε το δεύτερο γκολ του στο Πρωτάθλημα και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της νίκης με το πανέμορφο γυριστό, με το οποίο η «Ένωση» έκλεισε το σκορ, κόντρα στον Άγιο Νικόλαο. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, υποστήριξε πως ειδικά στο δεύτερο μέρος, οι «κιτρινόμαυροι» πρόσφεραν ωραίο θέαμα:

«Πιο σημαντικό για το σημερινό παιχνίδι είναι η νίκη. Δοξάζω τον Θεό για το γκολ που έβαλα. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και ακόμα καλύτερα στο δεύτερο. Ηρεμήσαμε με το πρώτο γκολ που βάλαμε και αυτό μας βοήθησε να βάλουμε κάτω την μπάλα», ενώ στην συνέχεια για την θέση στην οποία αγωνίζεται σχολίασε: «Συμμετέχω μέσα την περιοχή όπως μου έχει πει ο προπονητής μου. Οπου και αν με βάλει θα παίξω. Έχουμε μιλήσει με τον προπονητή για τη θέση μου. Όταν μου πει να δημιουργώ φάσεις θα δημιουργώ. Δεν θα δημιουργήσω ποτέ πρόβλημα και όποτε παίζω, θα παίζω για να βοηθάω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x