Γ' Εθνική

Ντακόλ: «12ος παίκτης ο κόσμος μας»

Εντυπωσιασμένος από την στήριξη που παρείχε ο κόσμος της ΑΕΚ και στο παιχνίδι κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας εμφανίστηκε ο Αλεσάντρε Ντακολ.

Η παρουσία σχεδόν 20.000 οπαδών σε παιχνίδι Γ’ Εθνικής είναι κάτι ασυνήθιστο και σίγουρα πολύ σημαντικό έστω και αν πρόκειται για αγώνα της ΑΕΚ, κάτι που σχολίασε και ο Αλεσάντρε Ντακόλ μέσω του Novasports.

Παράλληλα, ο 27χρονος Βραζιλιάνος αναφέρθηκε και στη συνεργασία που έχει με έτερο επιθετικό της "Ένωσης", Ιβάν Μπρέσεβιτς. «Δουλεύουμε πολύ και σε συνεργασία και με τον κόουτς, έχουμε βελτιωθεί πολύ και καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον», τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Βρίσκουμε σιγά σιγά χημεία και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα. Υπάρχουν πάντως πολλοί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και στον πάγκο αλλά και εκτός 18άδας.

Σε κάθε ομάδα που πας είναι διαφορετικά. Δεν είχα συνηθίσει τη θέση που αγωνίζομαι τώρα. Βελτιώνεσαι όμως σε κάθε αγώνα, μαθαίνουν οι συμπαίκτες σου το παιχνίδι σου όπως και εσύ το δικό τους. Είναι σημαντικό αυτό.

Δουλεύουμε πολύ με τον Μπρέσεβιτς σε συνεργασία και με τον κόουτς, έχουμε βελτιωθεί πολύ και καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον.
Δεν περίμενα αυτή την παρουσία του κόσμου λόγω Γ' Εθνικής. Όχι ότι θα παρατούσε την ομάδα αλλά γενικά η κατάσταση είναι δύσκολη. Για ακόμα μία φορά σήμερα (σ.σ. χθες) παίξαμε με 12 παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x