Πόλο

Ντάνιελ και Ντένες Βάργκα στη Ζόλνοκ!

Η πρώτη (διπλή) ηχηρή μεταγραφή στο χώρο της υδατοσφαίρισης έκανε την εμφάνιση της τη Δευτέρα, καθώς η ουγγρική Ζόλνοκ απέκτησε τα αδέρφια Ντάνιελ και Ντένες Βάργκα από την Πριμόριε Ριέκα.

Τις υπηρεσίες των αδερφών Βάργκας εξασφάλισε η Ζόλνοκ.

Μια εβδομάδα νωρίτερα η ουγγρική ομάδα είχε ανακοινώσει τον Νόρμπερτ Μάνταρας της Προ Ρέκο, τον τερματοφύλακα της εθνικής Ουγγαρίας Βίκτορ Νάγκι και τον Μάρτιν Ζέγκεντ.

Το ουγγρικό πρωτάθλημα δείχνει πως ανεβαίνει διαρκώς, καθώς εκτός από το ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον σε συλλογικό επίπεδο, εκεί όπου Έγκερ και Ζόλνοκ έχουν πραγματοποιήσει σπουδαίες μεταγραφές.

Το deal ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι παίκτες σε ουγγρική ιστοσελίδα:

Ντάνιελ Βάργκα: «Επέμενα ότι όσο δυνατότερη είναι μια ομάδα, τόσο πιο πολλές είναι οι προσδοκίες. Και οι δύο έχουμε τις ικανότητες να κάνουμε τη Ζόλνοκ πανίσχυρη διεθνώς».

Όσον αφορά τον Ντένες Βάργκα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά σχετικά με την απόφασή του: «Στις 17 Απριλίου έγινα πατέρας και πολλά πράγματα άλλαξαν στη φιλοσοφία μου. Η ασφάλεια της οικογένειας μου και η ανάγκη να περνάμε χρόνο μαζί είναι αδιαπραγμάτευτα για μένα. Η πρόταση της Ζόλνοκ ήρθε την κατάλληλη στιγμή».

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x