TV

Ντάνος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει κάνει κανέναν παίκτη του Survivor follow στο Instagram

Ο Ντάνος αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου και τη δυσκολία να διαχειριστεί όλο αυτό που συμβαίνει με τον ίδιο. «Θέλω να βγω αλλά δεν μπορώ να βγω

Το σημερινό Survivor Πανόραμα είναι ιδιαίτερα διαφορετικό. Αφού τελείωσε το παιχνίδι παρακολουθούμε την εκπομπή αλλαγμένη, με τον τίτλο να διαμορφώνεται σε «Πανόραμα», ενώ το πλατό έχει επίσης μεγάλες αλλαγές.

Καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη στη διαφορετική εκπομπή είναι ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης. Με την παρουσιάστρια μίλησαν για πληθώρα θεμάτων που αφορούν τόσο στο παιχνίδι όσο και τη ζωή μετά από αυτό.

Ο Ντάνος αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου και τη δυσκολία να διαχειριστεί όλο αυτό που συμβαίνει με τον ίδιο. «Θέλω να βγω αλλά δεν μπορώ να βγω. Πρέπει να βάλω τα πράγματα σε μία σειρά», εξήγησε σχετικά με τη δυσκολία που αντιμετωπίζει προς το παρόν.

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε σχετικά με το instagram του και τις πρώτες του αναρτήσεις, με τις οποίες έγινε χαμός.

«Άστα τι έπαθα… Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν να κάνω ούτε αυτό το live ούτε το post με το κύπελλο… Ήθελα να πω κάποια πράγματα στον κόσμο που μας στήριξε τόσο καιρό και για να καταλάβει ότι δεν έχω κάνει κανέναν follow γιατί προσπαθώ να το διαχειριστώ σωστά και να μην αφήσω κανέναν παραπονεμένο», εξήγησε ο νικητής του Survivor.

Μάλιστα αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι εφικτό γιατί κολλάει. Είναι η 5η μέρα που κολλάει… Δόξα τω Θεώ, προσπαθούμε να μη χαλάσει η συσκευή και κάνουμε τα δεδομένα αυτά. Ο άνθρωπος που θα με βοηθήσει σε αυτό, θα κάνει reply σε όλους».



Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x