Ελλάδα

Ντάνστον: «Πολύ καλή δουλειά ο Τόμιτς»

Με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή, αλλά και άνθρωπο Μίλαν Τόμιτς μίλησε ο Μπράιαντ Ντάνστον, ενώ παρουσιάστηκε βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα βρει το δρόμο του.

Εντυπωσιασμένος από τη δουλειά του Μίλαν Τόμιτς στον Ολυμπιακό και σίγουρος πως άμεσα θα φέρει αποτελέσματα δήλωσε ο Μπράιαντ Ντάνστον στον «Γαύρο». Παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα στην επίθεση, αλλά και τη βελτίωση στην άμυνα.

Αναλυτικά, ο Μπράιαντ Ντάνστον μίλησε για:

-τον Μίλαν Τόμιτς: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Έξυπνος άνθρωπος πραγματικά και αυτό συμβαίνει βεβαία γιατί ήταν και ένας πολύ επιτυχημένος παίκτης κατά το παρελθόν. Έχω εντυπωσιαστεί πόσο εύκολα και ομαλά έχει γίνει η μετάβαση από τον προηγούμενο προπονητή σε αυτόν. Αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό γίνεται γιατί είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και έχει παραστάσεις από τον Ολυμπιακό. Κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι στιγμής και πρέπει εμείς να συνεχίσουμε την ομαδική εργασία για να πετύχουμε».

-τη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα: «Πιστεύω ότι είχαμε κάποια προβλήματα στην επιθεσή μας, που θα λυθούν. Πήραμε κάποια ελεύθερα σουτ, όμως δυστυχώς δεν μας βγήκαν. Αλλά πιστεύω πως στην άμυνα ήμασταν αρκετά καλοί και εκεί κρίθηκε το ματς. θα βρούμε τον δρόμο μας στην επίθεση όσο περνάει ο καιρός. Το κλειδί της νίκης μας αδιαμφισβήτητα ήταν η άμυνά μας και ειδικά επάνω στον Ερτέλ. Δεν κατάφερε να σκοράρει. Είχαμε από την αρχή επικεντρωθεί σε αυτό το κομμάτι και νομίζω ότι κάναμε τέλεια δουλειά πάνω του».

-τη δική του απόδοση: «Μπορώ να πω πως είμαι κάπως ικανοποιημένος από την απόδοση μου. Ένιωθα καλύτερα το σώμα μου από ό,τι στα προηγούμενα παιχνίδια. Προσπάθησα να βγάλω όση ενέργεια γινόταν και πάνω απ' όλα έκανα ό,τι μπορούσα για να συνεισφέρω θετικά στο παιχνίδι».

-το ματς με τον Κολοσσό: «Οφείλουμε να μη μένουμε στο παρελθόν και να μη στεκόμαστε στην επικράτησή μας με τη Λαμποράλ. Δεν σημαίνει κάτι το ότι κερδίσαμε και δεν θα ασχοληθούμε σοβαρά με τον Κολοσσό και θα χαλαρώσουμε, θα δώσουμε την ίδια ένταση στην προπόνηση και θα πάμε για τη νίκη με τον Κολοσσό, γιατί μην ξεχνάμε προς προερχόμαστε από ήττα στο πρωτάθλημα».

-το ματς με τη Νεπτούνας: «Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που προσεγγίζουμε κάθε ματς. Στο μυαλό μας θα υπάρχει η άμυνα και το πώς θα δεχτούμε όσο το δυνατόν λιγότερους πόντους εκεί. Εφόσον το κάνουμε αυτό, η επίθεση θα γίνει πιο εύκολη, θα βρούμε περισσότερα ανοιχτά σουτ για να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας κόντρα στη Νεπτούνας».

-το επιθετικό πρόβλημα: «Σίγουρα θα γίνουμε καλύτεροι στην επίθεση. Υπάρχει καινούριος προπονητής στην ομάδα που έχει προσθέσει πολλά πράγματα. Έχει βάλει καινούρια συστήματα στο πλάνο μας και εμείς προσπαθούμε να τα βγάλουμε στο παρκέ. Είμαστε στον σωστό δρόμο και ας μη φαίνεται ακόμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x