Ελλάδα

Ντάρντεν: «Θα βρούμε ρυθμό μέσω της άμυνας»

Η άμυνα θα είναι το… κλειδί που θα δώσει στον Ολυμπιακό τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Τρεμέλ Ντάρντεν. «Είναι δύσκολος αντίπαλος. Οι παίκτες του κινούνται έξυπνα», σχολίασε.

Σημαντικός και δύσκολος αγώνας είναι για τον Ολυμπιακό αυτός της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Τρεμέλ Ντάρντεν στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως η ομάδα του θα μπορέσει να βρει τον δρόμο για τη νίκη, παίζοντας καλή άμυνα και ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» παίζει έξυπνα στην επίθεση.

«Αν είμαστε σωστοί στην άμυνα, επιθετικοί και με συγκέντρωση, θεωρώ πως θα βρούμε και ρυθμό επιθετικά», τόνισε ο 33χρόνος παίκτης των «ερυθρολεύκων» και πρόσθεσε:

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και δεν χωράει αμφιβολία πως μπροστά μας έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Έχουμε κάνει ήδη μια ήττα στο πρωτάθλημα, οπότε δεν έχουμε άλλα περιθώρια».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης ανέφερε: «Η άμυνα μας θα είναι το και γι αυτή την αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ παίζει σωστά επιθετικά, οι παίκτες του κινούνται έξυπνα με, αλλά και χωρίς τη μπάλα, οπότε θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι αμυντικά και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής μας».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Είναι μια ομάδα με πλουραλισμό στην επίθεση. Δεν μπορείς να επικεντρωθείς μόνο σε έναν ή δύο παίκτες. Χρειάζονται όλοι προσοχή. Και αυτό θεωρώ πως είναι και το πιο δυνατό τους σημείο. Είναι ομάδα και λειτουργούν ως σύνολο και στις δύο μεριές του παρκέ».

Για το πού θα στηριχθεί η ομάδα σου: «Θέλουμε να επιβάλουμε, μέσω της άμυνας μας, τον ρυθμό του παιχνιδιού. Αν είμαστε σωστοί στην άμυνα, επιθετικοί και με συγκέντρωση, θεωρώ πως θα βρούμε και ρυθμό επιθετικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x