Ψυχαγωγία

Ντέμης: «Για αυτό δεν σκοράρουν εύκολα οι ελληνικές ομάδες»

Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα που αντιμετωπίζουν οι μεγάλες ελληνικές ομάδες μίλησε στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Τα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ανέλυσε στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM ο Ντέμης Νικολαΐδης, αναφέροντας πως και οι τρεις ομάδες έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα. Συγκεκριμένα, για την Ένωση υποστήριξε πως παρότι κάνει φάσεις δεν μπορεί να σκοράρει, ενώ για τους «ερυθρόλευκους» και τον «δικέφαλο του βορρά», ότι οι επιθετικοί τους είτε δεν είναι σε καλή κατάσταση, είτε δεν έχουν ρέντα.

Αναλυτικά

-Για την ΑΕΚ:
««Στα δύο τελευταία ματς έκανε φάσεις η ΑΕΚ, όχι ότι έπαιξε κάτι τρομερό, αλλά φάσεις έκανε. Κρατούσε τη μπάλα. Το γκολ λείπει. Το γκολ λείπει γενικώς».

-Γιατί γενικότερα δεν σκοράρουν οι ελληνικές ομάδες: «Παλιότερα οι ομάδες έπαιζαν πιο σκληρά και πιο αμυντικά. Δεν είναι ότι οι ομάδες παίζουν πολύ αμυντικά φέτος. Ότι έχουν βάλει ένα λεωφορείο στο τέρμα. Οι ελληνικές ομάδες παίζουν καλή άμυνα; Να το αναλύσουμε αυτό. Θυμάμαι ματς του Ολυμπιακού. Σε θέσεις για γκολ υπήρχαν ποδοσφαιριστές. Γκολ δεν έμπαινε. Ο ΠΑΟΚ κάνει 20 ευκαιρίες για να βάλει ένα γκολ. Δεν είναι ότι παίζουν τόσο κλειστά... ίσως να λείπουν οι σκόρερ. Ας πούμε ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ δεν έχει ρέντα. Δεν του βγαίνει. Αν είχε ρέντα και ήταν όπως τον ξέρουμε. Αν είχε μια νορμάλ χρονιά του, τότε ο ΠΑΟΚ θα είχε κάποιους βαθμούς παραπάνω, λογικά να το δούμε. Θα πρέπει να δούμε τα στατιστικά χαμένων ευκαιρίων. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x