Ψυχαγωγία

Ντέμης στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM: «Έτσι θα ψηφίσω την επόμενη φορά» (audio)

Τον πρωτότυπο -πλην όμως τεκμηριωμένο- τρόπο που θα διαλέξει τον ποιον θα ψηφίσει την επόμενη φορά εξήγησε ο Ντέμης Νικολαΐδης, στη συζήτηση με τους Αλέξη Σπυρόπουλο-Γιάννη Κουτσομύτη στον ΣΠΟΡ FM.

Στον τρόπο που θα ψηφίσει την επόμενη φορά που θα πάει στις κάλπες κατέληξε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Στη συζήτηση που είχε με τον Αλέξη Σπυρόπουλο και τον καλεσμένο στην εκπομπή τους στον ΣΠΟΡ FM 94,6, Γιάννη Κουτσομύτη, αποκάλυψε -και τεκμηρίωσε- τον πρωτότυπο τρόπο που θα επιλέξει.

«Εγώ μετά από χρόνια βρήκα τον τρόπο που θα ξαναψηφίσω. Κάθισα και σκέφτηκα και στατιστικά. Αν δεν φωνάξεις, μιλώντας στους ψηφοφόρους, παίζοντας και ένα θέατρο, γιατί αποκλείεται σπίτι σου να μιλάς όπως μιλάς σε ένα βάθρο, δεν γίνεται. Σχεδόν όλοι κάνουν το ίδιο εδώ και 30 χρόνια.



Πρέπει να φωνάξουν, να κάνουν διακοπές για να πάρουν το χειροκρότημα ή την αποδοκιμασία γιατί θα πουν το όνομα του αντιπάλου κόμματος, θα τάξουν, θα υποσχεθούν πάρα πολλά. Στο τέλος αυτός που θα τάξει τα περισσότερα, κερδίζει. Όταν, λοιπόν, βγει αυτή η κυβέρνηση, επειδή έχει τάξει πολλά, δεν τα κάνει, άρα είμαστε απογοητευμένοι.

Οπότε λέω ότι την επόμενη φορά θα ψηφίσω αυτόν που δεν θα φωνάξει και δεν θα μου τάξει τίποτα. Θα μου τάξει τα λιγότερα. Τι πιθανότητα έχω να ψηφίσω το σωστό κόμμα»;


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x