Ψυχαγωγία

Ντέμης στον ΣΠΟΡ FM: «Με ενοχλεί η συμπεριφορά της κυβέρνησης» (audio)

Τον τρόπο που τοποθετείται δημοσίως η κυβέρνηση και τα στελέχη της καυτηρίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Με αφορμή τις δηλώσεις Γεροβασίλη για το ΣτΕ, σχολίασε δηκτικά τον προσβλητικό τόνο των πολιτικών μας

Ενοχλημένος από τον τρόπο και το ύφος που τοποθετούνται οι πολιτικοί στην Ελλάδα δήλωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Συζητώντας στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 με τους Αλέξη Σπυρόπουλο και Γιάννη Κουτσομύτη, σημείωσε ότι τον ενοχλεί ο προσβλητικός τόνος που έχουν στελέχη της κυβέρνησης.

«Λένε ότι για να κυριαρχήσεις στους ανθρώπους είναι πιο εύκολο να εξάψεις τα πάθη τους, παρά να υποστηρίξεις τα συμφέροντά τους. Λένε επίσης ότι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις στην πολιτική είναι να βρεις ένα πλήθος να πηγαίνει κάπου και εσύ να βγαίνεις μπροστά.

Το πρώτο που θέλω να πω είναι για τον τρόπο, τη συμπεριφορά της κυβέρνησής μας. Γιατί υπάρχει θυμός; Γιατί δεν υπάρχει ευγένεια; Αυτό με ενοχλεί. Γιατί δεν μιλούν ανθρώπινα; Γιατί δεν μιλούν όπως μιλούν στους φίλους τους»
, αναρωτήθηκε.



Στο πλαίσιο, δε, της κουβέντας για τις τηλεοπτικές άδειες και αναφερόμενος προφανώς στις δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη για την απόφαση του ΣτΕ, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το να ακούω κάποιον να κατακρίνει το ανώτατο δικαστικό σώμα μου ακούγεται κάπως, απλά δεν μου κολλάει. Οι πολιτικοί μας έχουν μια συμπεριφορά, η οποία γίνεται πολύ εύκολα προσβλητική. Το πιο ενοχλητικό που μου συμβαίνει είναι να βλέπω αυτούς που μας κυβερνούν να έχουν τέτοια συμπεριφορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x