Επικαιρότητα

Ντέπυ Γκολεμά: «Με προπηλάκισαν συνάδελφοι στο Mega»

Η τηλεκριτικός ισχυρίζεται στο Facebook ότι φώναξαν μέχρι και την αστυνομία για να τη διώξουν.

Σε ιδιαίτερα κρίσιμο και λεπτό σημείο βρίσκονται οι εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του MEGA Channel. Σήμερα το πρωί συνεδρίασε το ΔΣ της Τηλέτυπος σε μία ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση στο κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Πεφάνης, πρώην εκτελεστικός διευθυντής ενημέρωσε το ΔΣ για το πώς έχει η κατάσταση, εξηγώντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια και πως πρέπει όλοι να δεσμευτούν στις τράπεζες με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Το πρωί στα γραφεία του καναλιού, για τη γενική συνέλευση των εργαζομένων, βρέθηκε και η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, η οποία όπως ισχυρίζεται σε ανάρτηση της στο Facebook, προπηλακίστηκε από τρεις εργαζομένους.Μάλιστα, υποστηρίζει πως φώναξαν την αστυνομία για να τη βγάλουν έξω από το κτίριο.

«Παραβρέθηκα μετά από συνεννόηση των συναδέλφων. Του Mega στη γενική συνέλευση των συναδέλφων του καναλιού. Μετά την είδηση για επικείμενη παράδοση του Mega στις τράπεζες, υπήρξε κατά ριπάς νέα πληροφόρηση. Ασφαλώς πιο ευχάριστη. Στο Mega για πρώτη φορά στην καριέρα μου προπηλακίστηκα από τρεις εργαζόμενους του διοικητικού που με θεώρησαν υπεύθυνη για το.... Κλείσιμο του καναλιού! Φώναξαν δε την αστυνομία η οποία με έβγαλε έξω. Μερσί για τη φιλοξενία...» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η δημοσιογράφος.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x