Βόλεϊ

Ντέρμπι «αιωνίων» στη Χίο

Το ζευγάρι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ήταν όλα τα λεφτά στην κλήρωση του φάιναλ φορ του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών που διεξήχθη την Πέμπτη στη Χίο, όπου και θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση, 4-5 Μαρτίου.

Η κληρωτίδα της ΕΟΠΕ είχε κέφια και έκανε το χατίρι των περισσότέρων. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών το αποτελούν Ηλιούπολη-ΑΕΚ.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Παρασκευή 4 Μαρτίου
17:30, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
21:00, Ηλιούπολη - ΑΕΚ

Σάββατο 5 Μαρτίου
18:30, Τελικός


Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ 2.

Νίκος Κατσιούρας (Ολυμπιακός): «Κάποια στιγμή θα παίζαμε με τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο είναι για εμάς, μια μέρα μπρος, μια μέρα πίσω, δεν έχει καμία διαφορά αν είναι ημιτελικός ή τελικός. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου».

Τάκης Μαλακατές (Παναθηναϊκός): «Με κάποιον θα έπρεπε να παίξουμε για να πάμε στον τελικό. Ο στόχος είναι να πάρουμε το Κύπελλο και δεν έχει σημασία που παίζουμε με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό, αλλά το να είμαστε έτοιμοι για να νικήσουμε και να προκριθούμε στον τελικό».

Χρήστος Δούκας (ΑΕΚ): «Σίγουρα, είχαμε μια ευνοϊκή κλήρωση. Στόχος μας είναι το Κύπελλο και θα πρέπει να νικήσουμε όποια ομάδα αντιμετωπίσουμε».

Χάρης Ανδρεάδης (ΓΣ Ηλιούπολης): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο Final 4. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε την παρουσία μας εκεί και να απολαύσουμε τη συμμετοχή μας σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x