Βόλεϊ

Ντέρμπι για… κορυφή

Μεγάλο ντέρμπι με φόντο την πρωτιά στη Volleyleague θα δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Άρη στην Θεσσαλονίκη για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Άρη που θα γίνει το Σάββατο (22/2 – 16.30) θα ανοίξει την 17η αγωνιστική της Volleyleague.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν απομακρυνθεί απ’ την τετράδα, όμως θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ώστε να αποφύγουν τους… μπελάδες, αφού πλησίασαν τη ζώνη των πλέι άουτ.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θέλει οπωσδήποτε τη νίκη που θα τον κρατήσει στην πρώτη τετράδα και θα του επιτρέψει να εκμεταλλευτεί τυχόν γκέλες των πρωτοπόρων, ώστε να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Άρης θα δώσει το πρώτο εντός έδρας ματς με τον Βαγγέλη Κουτσονίκα στο τιμόνι, μετά την παραίτηση του Σπίρου Φίνου και προέρχεται απ’ την ήττα με 3-1 σετ απ’ την Κηφισιά.

Ο διαγώνιος των «κιτρινόμαυρων», Απόστολος Αρμενάκης μίλησε για το σημαντικό ματς με τους Πειραιώτες, αναφέροντας: «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και έχει στόχο το πρωτάθλημα. Αυτό φαίνεται από τη βαθμολογία. Αν παίξουμε ελεύθερα μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα με σημείο αναφοράς την 5η θέση. Μέχρι πρότινος πίστευα πως αδικούμαστε από τη βαθμολογική θέση που έχουμε στο πρωτάθλημα αλλά μετά τις τελευταίες εμφανίσεις που έχουμε κάνει πιστεύω πως έχουμε τη θέση που αξίζουμε. Σίγουρα, όμως, η θέση μας θα μπορούσε να είναι διαφορετική εάν αγωνιζόμαστε από την αρχή χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς βασικών παικτών».

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη, μετά τη μεγάλη νίκη του με 3-1 απ’ τον ΠΑΟΚ και θα αγωνιστεί με μοναδική απουσία αυτή του Μενέλαου Κοκκινάκη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δηλωσε: «Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι είναι δύσκολο και θέλει προσοχή. Η ομάδα παίζει σε κάθε αναμέτρηση για τη νίκη και θα παλέψουμε να πάρουμε άλλο ένα τρίποντο που θα μας φέρει πιο κοντά στην κορυφή. Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες ούτε στο Πρωτάθλημα ούτε και στο Κύπελλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x