Mini Football

Ντέρμπι παντού!

Ο Μάρτιος κλείνει με εξαιρετικά παιχνίδια σε όλη την Ελλάδα για το Total UNI-League!

To 15o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5x5 Φοιτητών & Σπουδαστών κυλά προς την ολοκλήρωση του και η αγνωνία κορυφώνεται σε κάθε πόλη διεξαγωγής του!

Το Total είναι παρών στη μεγαλύτερη γιορτή των φοιτητών με τον πιο εμφατικό τρόπο: Μεγάλος χορηγός, διαδεχόμενο από φέτος το N’JOY μέσα στην οικογένεια της ΦΑΓΕ που εδώ και 7 χρόνια είναι απόλυτα συνδεδεμένη μαζί τους.

Στην Αθήνα, τα ματς της Β' φάσης κυλούν γεμάτα θέαμα και συγκινήσεις! Η West Ham πήρε το ματς στο γκολ κόντρα στην Γκετσεμπιρλίκι (5-4), όπως και οι Partenopei απέναντι στους Άφραγκους (3-2). Εξαιρετικό και το ματς FC Atletico Αμπελόκηπων – Παρτάλ Μαδρίτης (5-7), ενώ η ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα στους αγώνες Poseidon 46 – Τεφατζήδες και Outlaws – Κεφαλονίτες FC.

Αναλυτικά τ' αποτελέσματα:

Αθήνα

El Pozo Murcia – Κομπαρσιακός 10-1
Γκετσεμπιρλίκι – West Ham 4-5
Poseidon 46 – Τεφατζήδες 3-3
Villagers FC – Αιώνιοι 20-2
Nothing Toulouse – Παρταλιακός 1-1
Παλαίμαχοι – Batman 8-4
Outlaws – Κεφαλονίτες FC 4-4
Partenopei – Οι Άφραγκοι 3-2
FC Atletico Αμπελόκηπων – Παρτάλ Μαδρίτης 5-7

Στον Βόλο, οι Volos FC επικράτησαν άνετα επί των Los Volos Hermanos με 7-2

Στην Θεσσαλονίκη, τα σπουδαία ματς συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον. Οι Puchu FC κέρδισαν την ομάδα Ποδήλατο με 5-4, ενώ ματς τακτικής ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στην Γαλάζια Θύελλα με σκορ 3-2 επί των Rossoneri. Τρομερά ματς και τα ισόπαλα The Legends – Αλάνια FC (4-4) και Παπάδες FC – Τουρίστες 3-3


Αναλυτικά:

Θεσσαλονίκη
Partalizan – C.F.Y.S. 8-3
Monaco Boys – Atletico CY 10-5
Puchu FC – Ποδήλατο 5-4
Rossoneri – Γαλάζια Θύελλα 2-3
The Legends – Αλάνια FC 4-4
Παπάδες FC – Τουρίστες 3-3
Piaston Villa – Floroinense FC 17-5
Mακεδόνες Λιβαδείων – Γεντί Κουλέ 18-4

H mybet στηρίζει με όλες τις δυνάμεις το νεανικό κοινό και ιδίως τον υγιή ανταγωνισμό μέσα από διοργανώσεις όπως το Total UNI-League.

Στο Ηράκλειο, οι μεγάλες νίκες για τους Broger FC (11-3 τους Broger FC) και την Μπαρτσελιώμα (8-3 τα Μαύρα Ράσα) ήταν αυτές που χαρακτήρισαν την ταυτότητα της αγωνιστικής.

Στο Ρέθυμνο, το ντέρμπι Makeleio Team – Πάνθηρες βρήκε νικητές τους πρώτους με 4-3, ενώ οι Νυχτερίδες κέρδισαν τους Rakillers με σκορ 7-3.

Στους σημαντικούς και ζωογόνους χορηγούς της διοργάνωσης προστέθηκε το ξενοδοχείο Theartemis στο Ρέθυμνο, το οποίο προσφέρει μοναδική φιλοξενία στους συμμετέχοντες στο Total UNI-League μέσω των υποδειγματικών χώρων του και του εξαιρετικού προσωπικού του.

Το Total UNI-League ως το ελληνικό πρωτάθλημα minifootball είναι η διοργάνωση από την οποία συγκροτείται η Ελληνική Ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό του 2016 της EMF (European Minifootball Federation).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x