Ελλάδα

ΝτεΣον Τόμας για Παναθηναϊκό

Την περίπτωση του Αμερικανού σμολ φόργουορντ, ΝτεΣον Τόμας, που αγωνίστηκε φέτος στην Ευρωλίγκα με την Γαλλική Ναντέρ, εξετάζει σύμφωνα με τη Sportday ο Παναθηναϊκός.

Η αναζήτηση ενός-δύο ακόμη βασικών παικτών συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», έχοντας ενισχύσει και με το παραπάνω το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ τους, έχουν στραφεί αρχικά στην απόκτηση ενός φόργουορντ που θα παίζει στις θέσεις «3» και «4» και όταν κλείσουν αυτή την υπόθεση, θα επιλέξουν από τις διαθέσιμες λύσεις στην αγορά και έναν ακόμη, πιο αθλητικό από τους υπάρχοντας σέντερ.

Σύμφωνα με την Sportday, ψηλά στη λίστα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς που καθημερινά εξετάζει προτάσεις μάνατζερ για παίκτες, βρίσκεται ο ΝτεΣον Τόμας. Πρόκειται για τον 23χρονο φόργουορντ που αγωνίστηκε φέτος στην γαλλική Ναντέρ. Ο Τόμας, είναι Αμερικανός, έχει φοιτήσει στο κολέγιο του Οχάιο με εξαιρετικές επιδόσεις και επιλέχθηκε πέρυσι στο νο58 του ντραφτ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Έχει ύψος 2.01 και μπορεί να προσφέρει και κάποια λεπτά στο «4», στοιχείο που ζητούν οι «πράσινοι» στον παίκτη που θα αποκτήσουν.

Ο Τόμας, είχε πέρυσι με την Ναντέρ 9,5 πόντους και 2,8 ριμπάουντ σε δέκα αγώνες Ευρωλίγκας, ενώ στο γαλλικό πρωτάθλημα, πετύχαινε 12,2 πόντους ανά ματς και μάζευε περίπου 4 ριμπάουντ. Μένει να δούμε αν ο άριστος γνώστης της γαλλικής αγοράς, Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα καταλήξει σε αυτόν τον παίκτη, ή έχει κάτι άλλο στο μυαλό του. Πάντως, η ανακοίνωση για το «3αρό-4άρι» δεν θα αργήσει για πολύ ακόμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x