Champions League

Ντι Ματέο: «Θα κατέβουμε για τη νίκη»

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, θα παραταχθεί η Σάλκε για το παιχνίδι της φάσης των «16» στου «Champions League» κόντρα στη Ρεάλ, σύμφωνα με τον προπονητή των Γερμανών, Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Μόνο για τη νίκη θα κατέβει στο γήπεδο η Σάλκε, για τον εντός έδρας αγώνα της φάσης των «16» του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Οι «βασιλικοί μπλε» υποδέχονται τους πρωταθλητές Ευρώπης στο Γκελζενκίρχεν και, όπως είπε ο προπονητής τους, στόχος τους θα είναι μόνο η νίκη, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις όποιες αδυναμίες παρουσιάσει η Ρεάλ.

«Στόχος μας είναι να παίξουμε το παιχνίδι μας και να νικήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις λίγες αδυναμίες που μπορεί να έχει μια ομάδα σαν τη Ρεάλ. Φυσικά και είναι εκείνοι το φαβορί. Είναι οι κάτοχοι, όμως, ακόμη κι έτσι, εμείς στοχεύουμε στη νίκη. Θα είναι μια δοκιμασία για να δούμε πόσο πολύ έχει βελτιωθεί η ομάδα τον τελευταίο καιρό», ήτα τα λόγια του Ιταλού τεχνικού που, στη συνέχεια, επισήμανε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει επικίνδυνος, παρά την κακή του φόρμα.

«Ο Κριστιάνο είναι ένα φαινόμενο. Είναι πάντα ικανός να κρίνει ένα αγώνα μόνος του. Ακόμα και αν δεν είναι σε φόρμα, παραμένει επικίνδυνος και μπορεί να κερδίσει ένα παιχνίδι μόνος του», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x