Αγγλία

Ντιέγκο Κόστα σαν... Μούτου

Ο Ντίεγκο Κόστα έχει ξεκινήσει πολύ καλά την καριέρα του στην Τσέλσι, βρίσκοντας πολύ συχνά... δίχτυα. Κόντρα στην Έβερτον έβαλε δύο γκολ και με το πρώτο ισοφάρισε ένα ρεκόρ του Άντριαν Μούτου.

Δικαιολογεί μέχρι στιγμής τον ντόρο που έγινε γύρω από το όνομα του το καλοκαίρι ο Ντιέγκο Κόστα, καθώς έχει σκοράρει και στα τρία πρώτα επίσημα ματς των Λονδρέζων.

Μάλιστα, ισοφάρισε ένα ρεκόρ του Άντριαν Μούτου.

inner

Ο Ρουμάνος επιθετικός ήταν ο μοναδικός μέχρι στιγμής παίκτης των «μπλε», που είχε πετύχει γκολ στα πρώτα τρία του παιχνίδια για την Premier League.

O 35χρονος πλέον ποδοσφαιριστής είχε σκοράρει στο ξεκίνημα της σεζόν 2003-04 κόντρα στo 2-1 επί της Λέστερ για την δεύτερη αγωνιστική (στην πρώτη δεν είχε παίξει), αλλά και ενάντια στην Μπλάκμπερν (2-2) και δύο φορές στην αναμέτρηση με την Τότεναμ.

Από την άλλη ο Βραζιλιάνος σκόραρε από μια φορά κόντρα στην Μπέρνλι για την πρώτη αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, αλλά και επί της Λέστερ, ενώ σημείωσε δύο τέρματα στο παιχνίδι με την Έβερτον.

Ο πρώην φορ της Ατλέτικο θα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τον Μούτου στις 13/9, όταν η ομάδα του θα υποδεχθεί τη Σουόνσι.


Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x