Μαχητικά Αθλήματα

Ντοπέ και στο UFC

Ο Λιότο Ματσίντα διαπιστώθηκε –από την αμερικανική υπηρεσία αντιντόπινγκ- ότι έχει κάνει χρήση διεγερτικής ουσίας.

Το ντόπινγκ «χτυπά» και το UFC και μάλιστα έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές του. Ο Λιότο Ματσίντα διαπιστώθηκε ότι έχει κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας με αποτέλεσμα να ακυρωθεί ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος με τον Νταν Χέντερσον, ένας αγώνας ο οποίος ενδεχομένως να ήταν και ο τελευταίος στην καριέρα του.

Ο βραζιλιάνος μαχητής βρέθηκε «θετικός» σε χρήση διεγερτικής ουσίας η οποία συγκαταλέγεται στη λίστα των απαγορευμένων της αμερικανικής υπηρεσίας αντιντόπινγκ αλλά και της WADA.

«Είμαι εδώ για να σας πω ότι έμεινα έκπληκτος σήμερα από τις ειδήσεις. Είναι κάτι πολύ δύσκολο για εμένα», αναφέρει –στην αρχή ενός βίντεο που «ανέβασε» στο προφίλ του στο facebook ο Ματσίντα απολογούμενος στους οπαδούς του.

Στη συνέχεια του υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε ότι η ουσία που χρησιμοποίησε –χωρίς να την αναφέρει- έχει «μπει» στη νέα λίστα της WADA και αναλαμβάνει την ευθύνη και επισημαίνει ότι πάντα στην καριέρα του προσπάθησε να τηρεί τους κανονισμούς, αλλά «...δυστυχώς συνέβη αυτό», όπως αναφέρει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x