Ευρώπη

Ντόρσεϊ: «Ναβάρο, όπως… Σπανούλης»

Ενθουσιασμένος που θα φορέσει της φανέλα της Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τζόι Ντόρσεϊ, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Χαρούμενος που θα συνεργαστεί ξανά με έναν παίκτη του επιπέδου του Βασίλη Σπανούλη, τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, δήλωσε ο Τζόι Ντόρσεϊ στην ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Επίσης, είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά στην Ευρωλίγκα και θέλω να την κατακτήσω και με την Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο Τζόι Ντόρσεϊ μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Παπανικολάου και Όλεσον που θα έχει ξανά συμπαίκτες:

«Είναι πολύ θετικό που αγωνίζονται στην ομάδα οι Κώστας Παπανικολάου (σ.σ. συμπαίκτες στον Ολυμπιακό) και Μπραντ Όλεσον (σ.σ. συμπαίκτες στην Κάχα Λαμποράλ). Πάντα μου άρεσε να αγωνίζομαι με καλούς φίλους και παίκτες».

Για τη συνεργασία του με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο: «Ήμουν συμπαίκτης με τον Σπανούλη και ξέρω πως και εκείνος είναι παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου. Τον θυμάμαι όταν ήμουν στο κολέγιο και εκείνος αγωνιζόταν στους Γκρίζλις, ενώ είχαμε τεθεί αντιμέτωποι και στο Final 4 της Ευρωλίγκας», για να καταλήξει με το τι μπορεί να προσφέρει: «Είμαι ένας επιθετικός παίκτης, αθλητικός, ο οποίος δίνει τα πάντα για τους συμπαίκτες του. Παίζω με ένταση και κάνω το καλύτερο που μπορώ όταν μου δίνεται η ευκαιρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x