Stoiximan Super League

Ντοσεβί: «Να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός»!

Τη δυσαρέσκειά του για την αναβολή των αγώνων της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Ματιέ Ντοσεβί, με τον μέσο του Ολυμπιακού να τονίζει πως θα έπρεπε να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι.

Αντίθετος και απογοητευμένος ήταν ο Ματιέ Ντοσεβί μετά την αναβολή των αγώνων της Σούπερ Λίγκας.

Ο μέσος του Ολυμπιακού, μιλώντας σε γαλλικό ραδιόφωνο, τόνισε πως θα έπρεπε να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Λεωφόρου και να μην την… πληρώσουν όλες οι υπόλοιπες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Είμαστε λίγο έκπληκτοι από την απόφαση. Εάν ήθελαν να αλλάξουν την κατάσταση, δεν υπάρχει ερώτημα το ποιον θα έπρεπε να τιμωρήσουν, τον Παναθηναϊκό. Γιατί διέκοψαν το πρωτάθλημα; Δεν ξέρω. Όταν γίνονται επεισόδια σε ένα γήπεδο σε άλλο πρωτάθλημα, προβλέπονται τιμωρίες για τους συλλόγους και όχι για όλο το πρωτάθλημα. Από τη μία μπορεί κάποιος να πει πως αυτό έγινε από καλή πρόθεση, προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση, αλλά από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να διακοπούν όλα. Το ενοχλητικό στην όλη υπόθεση είναι πως υπάρχουν… θύματα, εμείς οι παίκτες, καθώς θα καθυστερήσει κι άλλο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και εμείς χάνουμε το ρυθμό μας…», ήταν τα λόγια του Ματιέ Ντοσεβί στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Monte Carlo».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x