Πόλο

«Ντου» οπαδών και χυδαία συνθήματα χθες στο Λαιμό

Δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν στο κολυμβητήριο του Λαιμού για τον χθεσινό τελικό πόλο Γυναικών απέναντι στη Βουλιαγμένη. Χυδαία συνθήματα σε βάρος της Αλεξίας Καμμένου.

Οι άσεμνες χειρονομίες του Πάνου Καμμένου κατά οπαδών του Ολυμπιακού σίγουρα είναι κατακριτέα ενέργεια από οποιονδήποτε, πόσω μάλλον από έναν υπουργό και στέλεχος της συγκυβέρνησης. Όμως πρόκειται μόνο για τη μία πλευρά του νομίσματος των όσων έγιναν στον χθεσινό τέταρτο τελικό της Α1 πόλο Γυναικών ανάμεσα σε Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό…

Κι αυτό γιατί είχε προηγηθεί τεράστια αναστάτωση στο γήπεδο, όταν δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν με «ντου» στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Βέβαια σε αυτή την εξέλιξη συνέτεινε και η απόφαση να δοθούν μόλις 50 (αν και αρχικά υπήρξε συμφωνία για 60) προσκλήσεις για τους οπαδούς των φιλοξενούμενων αντί να έχει προβλεφθεί μεγαλύτερη παρουσία με καλύτερη αστυνόμευση. Η αστυνομία-αν και το «ντου» ήταν μάλλον αναμενόμενο-αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να αποτρέψει την εισβολή, που έγινε αφού οι εισβολείς χτύπησαν δύο υπαλλήλους της Βουλιαγμένης, τους πήραν τα μηχανήματα ενεργοποίησης των τουρνικέ και πέρασαν στο εσωτερικό του κολυμβητηρίου σχεδόν ανενόχλητοι.

Την ίδια ώρα περίπου 20 άτομα την ώρα του «ντου» κατευθύνθηκαν έξω από το κολυμβητήριο παίρνοντας ως… όπλα κάποιες καρέκλες που ήταν ενωμένες με σίδερα. Μάλιστα ένα μεταλλικό κιγκλίδωμα υποχώρησε και λίγο έλειψε να πέσει σε σημείο κάτω από το οποίο υπήρχαν άνθρωποι.

Ευτυχώς τα επεισόδια δεν συνεχίστηκαν, ωστόσο δεν έλειψαν τα χυδαία συνθήματα. Πέρα από το «Κράτος είναι ο Ολυμπιακός» που απευθυνόταν στον Πάνο Καμμένο, τα χειρότερα άκουσε η αδερφή του, προπονήτρια της Βουλιαγμένης, Αλεξία Καμμένου. «Πουτ.., λεσβία Αλεξία», φώναζαν ρυθμικά οι οπαδοί του Ολυμπιακού, ενώπιον μάλιστα της 16χρονης κόρης της (που έχει αποκτήσει με τον πολίστα και συμμετέχοντα στο Survivor, Κώστα Κοκκινάκη).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x