Stoiximan Super League

Ντουρμάζ: «Διαφορά επιπέδου στον Ολυμπιακό»

Ευτυχής που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και για τις συνθήκες που βρήκε στους «ερυθρόλευκους» εμφανίστηκε ο Τζίμι Ντουρμάζ. Τι ανέφερε για την εξαιρετική εμφάνιση με την Σουηδία στα προκριματικά.

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών είναι ο Τζίμι Ντουρμάζ στην Σουηδία μετά την μεστή εμφάνισή του με την εθνική του ομάδα κόντρα στη Ρωσία (1-1), για τα προκριματικά του Euro 2016.

Μιλώντας στον τύπο της πατρίδας του, ο άσος του Ολυμπιακού τόνισε ότι απελευθερώνεται όταν αγωνίζεται με το εθνόσημο, αναφέρθηκε στη θέση που προτιμά ν' αγωνίζεται και δεν παρέλειψε να μιλήσει για το νέο βήμα στην καριέρα του να μεταγραφεί στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε στην «aftonbladet»:

Για τον ερχομό του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά επιπέδου εδώ που βρίσκομαι. Στα πάντα. Από τη στιγμή που παίζεις στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, όλοι γνωρίζουν ποιος είσαι. Όπου και να πας, όλοι σε αναγνωρίζουν και εύκολα, μάλιστα».

Για την εξαιρετική του απόδοση κόντρα στη Ρωσία: «Ποτέ δεν ήμουν τόσο τρελαμένος. Δεν είχε σημασία ποιον είχα αντίπαλο. Απλά έτρεχα γύρω του. Ίσως αυτό να προέρχεται από τον αγώνα με τη Μάλμε. Από τη στιγμή που δεν είχαμε αγώνα πρωταθλήματος, είχα να παίξω μιάμιση εβδομάδα».

Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν για τον ίδιο: «Ξέρω τι μπορώ και τι πρέπει να κάνω για να πετύχω τους στόχους μου. Πάντα είχα αυτοπεποίθηση, διαφορετικά δεν θα ήμουν εδώ που βρίσκομαι. Στο εξωτερικό είναι σκληρά, πολύ σκληρά. Στη Σουηδία κάνεις ένα κακό παιχνίδι και αυτό είναι. Στο εξωτερικό σου φωνάζουν ακόμα και αν κάνεις ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο. Ποτέ δεν νευριάζω σε ένα παιχνίδι. Ίσως μερικές φορές λίγο, αλλά ποτέ δεν χάνω τον έλεγχο. Αγαπώ τα μεγάλα παιχνίδια, δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος σε αυτά».

Για τη θέση που προτιμά ν’ αγωνίζεται: «Μου αρέσει να παίζω στο κέντρο. Μου αρέσει επίσης και στα άκρα, αλλά τότε έχω συνεχώς την μπάλα στα πόδια μου. Μου αρέσει όλο και περισσότερο να είμαι στο κέντρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x