Αγγλία

Ντρογκμπά: «Ώρα να γυρίσει ο πατέρας μας»!

Να θαυμάσει ξανά την Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο θέλει ο Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Ο θρύλος των «μπλε», Ντιντιέ Ντρογκμπά, εξέφρασε την επιθυμία του να ξαναδεί τον «Special One» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και εξήγησε γιατί στον λονδρέζικο σύλλογο, οι παίκτες αποκαλούν «πατέρα» τον Πορτογάλο κόουτς.

Ο Ιβοριανός επιθετικός συνεχίζει πλέον την καριέρα του στη Γαλατασαράι, που μάλιστα, έχει πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φυσικά, παρακολουθεί κάθε ματς της Τσέλσι και ενημερώνεται για τις εξελίξεις γύρω από την ομάδα και δη το θέμα του προπονητή. Ο Ράφα Μπενίτεθ αποχωρεί στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ο Ντρογκμπά ήταν ξεκάθαρος, όσον αφορά την προτίμησή του για τον επόμενο τεχνικό των «μπλε».

«Είναι ώρα να γυρίσει στο σπίτι του ο Μουρίνιο. Έκανε πολλά πράγματα για εμάς. Προσωπικά με βοήθησε πολύ και θα του είμαι για πάντα ευγνώμων. Μας βοήθησε όλους και για τον λόγο αυτό τον αποκαλούμε “πατέρα”. Οι οπαδοί τον θέλουν, ο ίδιος αγαπάει τον σύλλογο και νομίζω ότι θα ήταν ιδανικό να τον ξαναδούμε στην Τσέλσι. Είναι το κατάλληλο άτομο για να χτίσει ξανά μια δυνατή ομάδα που θα απολαμβάνει να βλέπει ο κόσμος» είπε ο έμπειρος φορ, που μίλησε και για τη… μισοτελειωμένη δουλειά του «special one» στο Λονδίνο:

«Μαζί του πήραμε δύο πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και ένα Λιγκ Καπ. Δεν πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ και γι’ αυτό έχει αφήσει… μισοτελειωμένη δουλειά στην Τσέλσι».

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x