Μαχητικά Αθλήματα

Ο αντίπαλος του Ζαμπίδη

Με τον Harun Kina απέναντι στον οποίο κέρδισε μια ακόμα διεθνή ζώνη (SuperKombat), θα επιστρέψει στα ρινγκ ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Δείτε που και πότε θα γίνει το Iron Challenge 4.

Με τον σκληροτράχηλο, Harun Kina θ’ αναμετρηθεί τελικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο αγωνιστικό του come-back, στο πλαίσιο του Iron Challenge 4 το οποίο μεταφέρεται στις 17 Ιανουαρίου.

Οι δυο τους ήρθαν αντιμέτωποι πριν από 1,5 χρόνο με τον Τούρκο ν’ αντέχει το σφυροκόπημα και τον Iron Mike να παίρνει τη νίκη με ομόφωνη απόφαση των κριτών και να κατακτά τη ζώνη του SuperKombat στη Ρουμανία.

«Είμαι σε φάση εντατικής προετοιμασίας και σε πολύ καλή αθλητική κατάσταση. Ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά στη χώρα μου, μπροστά στο ελληνικό κοινό που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Σας περιμένω όλους στο γήπεδο Tae Kwon Do στις 17 Ιανουαρίου για να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη για να κρατήσουμε τη ζώνη στην Ελλάδα!», το μήνυμα του Έλληνα πρωταθλητή.

Οι δύο fighters έχουν εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό υπόβαθρο. Ο Ζαμπίδης έκανε καριέρα στα ευρωπαϊκά ρινγκ και στην Ιαπωνία μέσω του Κ-1 φτάνοντας στο πικ του το 2010. Λατρεύτηκε για το επιθετικό του στιλ, που χάρισε αρκετά νοκ-άουτ και σπουδαίες αναμετρήσεις.

Από το 2012 κι έπειτα όταν φιλοξενήθηκε το Κ-1 στην Αθήνα, έχει μπει σε πιο «σφιχτό» πρόγραμμα αγώνων, με απολογισμό τη νίκη επί του Kina, την αμφισβητούμενη ήττα από τον Xu Yan και τη χαμένη ρεβάνς από τον Batu Khasikov στη Ρωσία.

Ο δε Kina μπορεί να στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντί του, ωστόσο επ' ουδενί δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση μεταξύ τους.



Το Iron Challenge δεν θα γίνει τελικά στις 20 Δεκεμβρίου. Η διοργάνωση μεταφέρθηκε στις 17 Ιανουαρίου, με έδρα διεξαγωγής το κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do. Ο αγώνας του Ζαμπίδη θα πλαισιωθεί από 20 αγώνες, με σπουδαία ονόματα αλλά και ανερχόμενους kickboxers από ελληνικές σχολές. Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων από επιλεγμένα σημεία, καθώς και μέσω ίντερνετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x