Επικαιρότητα

Ο Άδωνις για τους νεκρούς της Μαρφίν

«Τραγωδίες οφειλόμενες στο μίσος κάποιων της Άκρας Αριστεράς», έγραψε - «Το τετραπλό έγκλημα στην Σταδίου "κουκουλώθηκε"», ήταν το μήνυμα του κ. Θεοδωράκη

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία του 2010 όταν τρεις άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί κατά τη διάρκεια μαζικών διαδηλώσεων κατά του πρώτου Μνημονίου, όταν κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ σε υποκατάστημα της τράπεζας στην οδό Σταδίου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο κτίριο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter προκειμένου να θυμίσει στους χρήστες του Διαδικτύου όλα όσα έλαβαν χώρα εκείνη την τραγική ημέρα στο κέντρο της Αθήνας και να υπογραμμίσει ότι κάποιες τραγωδίες οφείλονται «στο μίσος κάποιων της Άκρας Αριστεράς».

Ο κ. Γεωργιάδης συνόδευσε, μάλιστα, το tweet του με μια σκληρή φωτογραφία και έγραψε:
«Σκληρή φωτό αλλά που αξίζει να την θυμόμαστε! Τραγωδίες οφειλόμενες στο μίσος κάποιων της Άκρας Αριστεράς».

Σημειώνεται πως από την πυρπόληση του πρώην υποκαταστήματος της Μαρφίν έχασαν τις ζωές τους τρεις υπάλληλοι της τράπεζας, ανάμεσα τους και μια γυναίκα έγκυος στον 4ο μήνα. Πιο αναλυτικά, στη δίνη εκείνων των τραγικών γεγονότων, την τελευταία τους πνοή άφησαν η 32χρονη έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου, η 35χρονη Βιβή Ζούλια και ο 36χρονος Νώντας Τσακάλης.

Το tweet του κ. Γεωργιάδη



Θεοδωράκης: Το τετραπλό έγκλημα «κουκουλώθηκε», κάτι που συνέφερε πολλούς

Στην τραγωδία της Μαρφίν αναφέρθηκε επίσης σήμερα, μέσα από τα social media και ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος συνόδευσε, μάλιστα, την ανάρτηση που έκανε στο facebook και με ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται τα τρία αθώα θύματα.

«5 Μαΐου: η μέρα που κάηκε η Μαρφίν. Δολοφονίες γίνονται παντού στον κόσμο. Οι κοινωνίες όμως "απαντούν". Ψάχνουν τα αίτια, τους δράστες, τους αυτουργούς, τους συνενόχους, τις συνθήκες. Εδώ η πολιτεία "σιώπησε". Το τετραπλό έγκλημα στην Σταδίου "ξεχάστηκε" ή μάλλον "κουκουλώθηκε" -κάτι που συνέφερε πολλούς», έγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού και συνέχισε: «Άλλωστε λίγες μέρες μετά η χώρα χρεοκοπούσε και επισήμως. Η κρίση δεν ήταν ποτέ μόνο οικονομική. Είχε προηγηθεί η πολλαπλή μας χρεωκοπία σε όλα τα άλλα (όπως σωστά προσπαθεί να μας πει ο Χρήστος, ο άντρας της Αγγελικής -το βίντεο είναι από τους Πρωταγωνιστές που κάναμε για τους νεκρούς της Μαρφίν, τους νεκρούς που δεν θέλουμε να θυμόμαστε).

Η ανάρτηση του επικεφαλής του Ποταμιού στο facebook





Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x