Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Αλντερβάιρελντ με 25 ή ο Μαγκουάιρ με 90 εκατομμύρια; Κάτι πάει λάθος...

Μεγάλη απορία του μεταγραφικού παζαριού μέχρι στιγμής είναι πως δεν έχει γίνει ακόμα πρόταση στην Τότεναμ για τον Τόμπι Αλντερβάιρελντ! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μεγάλη απορία του μεταγραφικού παζαριού μέχρι στιγμής είναι πως δεν έχει γίνει ακόμα πρόταση στην Τότεναμ για τον Τόμπι Αλντερβάιρελντ που μπορεί ν' αποχωρήσει μέχρι τις 26 του μηνός με ρήτρα μόλις 25 εκατ. λίρες (28 εκατ. ευρώ)!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Βέλγος αμυντικός μπορεί να είναι 30 ετών, αλλά η συσσωρευμένη εμπειρία του και οι ικανότητές του τον καθιστούν πολύ περισσότερο πολύτιμο για μια άμυνα από πολλούς που κυκλοφορούν στην αγορά.

Για παράδειγμα, τρελαίνεσαι όταν βλέπεις πως η Λέστερ ζητάει 90 εκατομμύρια για να παραχωρήσει έναν πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων κεντρικό αμυντικό που είναι ο Μαγκουάιρ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην κάνει την απλή κίνηση προσθέτοντας ποιότητας, αποκτώντας τον Βέλγο με πολύ λιγότερα χρήματα.

Το χάσμα που εξακολουθεί και υπάρχει ανάμεσα στη Λέστερ και τη Γιουνάιτεντ είναι σχεδόν 30 εκατομμύρια λίρες και φυσικά δεν μπορεί κανείς σώφρον άνθρωπος να πει πως ο Μαγκουάιρ είναι κεντρικός αμυντικός που να δικαιολογεί με τον τρόπο παιχνιδιού του, το να είναι ο πιο ακριβός στον πλανήτη.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x