Επικαιρότητα

«Ο άνθρωπος είναι χαζός. Προστατέψτε τον πλανήτη»: Το νέο μήνυμα από το γορίλα Κόκο

Η 44χρονη Κόκο είναι ένας γορίλας γένος θηλυκού, η οποία από το 1979 μέχρι σήμερα, ζει στο ίδρυμα Gorilla Foundation στη Καλιφόρνια υπό ανθρώπινη συντρόφια.

Η 44χρονη Κόκο είναι ένας γορίλας γένος θηλυκού, η οποία από το 1979 μέχρι σήμερα, ζει στο ίδρυμα Gorilla Foundation στη Καλιφόρνια υπό ανθρώπινη συντρόφια. Η Κόκο η όποια έχει κάνει εκμάθηση της νοηματικής γλώσσας και έγινε δημοφιλής από τη σχέση που είχε με τον ηθοποιό Robin Williams.

Λέγεται ότι είναι σε θέση να κατανοήσει 1.000 λέξεις των ΗΠΑ στη νοηματική γλώσσα, και 2.000 λέξεις σε προφορικά αγγλικά.

Στο νέο 60 δευτερολέπτων βίντεο, μας στέλνει το μήνυμα της για το νέο έτος, καλώντας την ανθρωπότητα να σταματήσει την καταστροφή του πλανήτη δεδομένου ότι, είπε: «Είμαι γορίλας, είμαι λουλούδια, ζώα. Είμαι φύση. Κόκο αγάπα άνθρωπο. Κόκο αγαπά γη. Αλλά ο άνθρωπος ... χαζός, χαζός! Κόκο συγγνώμη, Κόκο κραυγή! Βοήθεια Γη! Βιασύνη! Προστατέψτε τον πλανήτη. Ευχαριστώ».

Το βίντεο έγινε για να βοηθήσει τους ηγέτες του πλανήτη να πάρουν το μήνυμα, στη πρόσφατη διάσκεψη του ΟΗΕ, στο Παρίσι για τις κλιματολογικές συνθήκες.



Επιμέλεια: Σπύρος Σαρτζετάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x