Γερμανία

Ο από μηχανής… Χιτς (video)

Πρόσωπο της αγωνιστικής ο γκολκίπερ Μάρβιν Χιτς στη Γερμανία, καθώς ισοφάρισε στο 94’ για την Άουγκσμπουργκ απέναντι στη Λεβερκούζεν. Τι δήλωσε και τα δύο… προηγούμενα.

Μερικά πράγματα στη ζωή είναι γραφτά να γίνουν. Ο Μάρβιν Χιτς παρουσιάστηκε κάτω από την εστία της Άουγκσμπουργκ για πρώτη φορά μετά το Νοέμβριο χθες, στον αγώνα με τη Λεβερκούζεν. Κι έμελε να είναι αυτός που θα σώσει την παρτίδα για την ομάδα του, καθώς στο 94’ και σε μια απέλπιδα προσπάθεια για το γκολ της ισοφάρισης προωθήθηκε σε ένα κόρνερ και στάθηκε τυχερός, αφού η μπάλα του στρώθηκε και δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-2 από κοντά.

«Όταν κερδίσαμε το κόρνερ, κοίταξα τον προπονητή και μου έκανε νόημα να ανέβω στην αντίπαλη περιοχή. Αρχικά η άμυνα απομάκρυνε την μπάλα, αλλά ανακτήσαμε την κατοχή και μετά από μια κόντρα βρέθηκα σε θέση βολής και σκόραρα. Ήθελα να το πανηγυρίσω περισσότερο, αλλά δεν… μπορούσα, γιατί έπρεπε να γυρίσω στην εστία μου επειδή ο αγώνας δεν είχε τελειώσει», δήλωσε ο 27χρονος τερματοφύλακας.



Ο Χιτς έγινε ο τρίτος τερματοφύλακας στην ιστορία της Bundesliga που σκοράρει σε κανονική ροή αγώνα. Το 1997 ο Γενς Λέμαν είχε ισοφαρίσει με κεφαλιά για τη Σάλκε απέναντι στη Ντόρτμουντ σε 2-2…



Πέντε χρόνια μετά, ο Φρανκ Ροστ είχε κάνει το 3-3 για τη Βέρντερ απέναντι στη Χάνσα Ροστόκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x