F1

Ο Αριβαμπένε απάντησε στις κριτικές

Το αφεντικό της Ferrari, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, έδωσε την απάντησή του στις κριτικές και τα media για την πίεση που δέχεται η ομάδα λόγω της αδυναμίας της να κοντράρει την Mercedes.

«Αφήστε μας να δουλέψουμε με ηρεμία» ήταν τα λόγια του αρχηγού της Ferrari, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, προς τις κριτικές και τα Μέσα Ενημέρωσης που πιέζουν την ομάδα.

Τις περασμένες εβδομάδες ακούστηκε ότι μπορεί να απομακρυνθεί από την ομάδα ο Αριβαμπένε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Τζέιμς Άλισον μπορεί να αποχωρήσει με προορισμό την Renault.

Πριν το ουγγρικό Γκραν Πρι ο αρχηγός της Red Bull Κρίστιαν Χόρνερ πρότεινε ότι η αδυναμία της Ferrari να εξελιχθεί θα οδηγήσει τον Φέτελ στην Mercedes το 2018. Πριν καιρό ακούγονταν οι φήμες για την παραμονή ή όχι του Κίμι Ράικονεν.

Όλα αυτά πιστεύει ο Αριβαμπένε δεν βοηθούν την ομάδα να παραμείνει στο στόχο της για αυτό απάντησε:«Ο Σεμπ ποτέ δεν είπε ότι δεν του αρέσει η ατμόσφαιρα στην Ferrari, αλλά το επιβεβαίωσε πολλές φορές ότι νιώθει άνετα. Πριν δύο μήνες όλοι ρωτούσαν για τον Ραικόνεν και την ανανέωση του συμβολαίου του. Μετά από αυτό ήταν η σειρά μου(φήμες αποχώρησης), γινόταν κάθε μέρα, κάθε βδομάδα και για τους επόμενους 1-2 μήνες επειδή ο Άλισον έπαιρνε την θέση μου, αν δεν κάνω λάθος!»

Και ολοκλήρωσε λέγοντας:«Μετά επιβεβαιώσαμε ότι ο Κίμι θα μείνει και τώρα μιλάνε για τον Φέτελ και ότι θα αποχωρήσει. Πιθανότατα πρόκειται να πάρω την θέση του και τότε αυτός θα πάρει πίσω την δική μου! Άρα αφήστε μας να δουλέψουμε ειρηνικά, σας παρακαλώ».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x