Ελλάδα

Ο αρχηγός και τα «εργαλεία»

Προτεραιότητα στη διατήρηση του κορμού δίνουν στον Ολυμπιακό και περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την πρόταση στον Σπανούλη και την απάντηση του Χάινς. Στο «περίμενε» ο Λο, «κλεισμένος» ο Πέτγουεϊ.

Η χρονιά για τον μπασκετικό Ολυμπιακό είχε και τα πάνω της και τα κάτω της. Η απώλεια των εγχώριων τίτλων δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την μεγάλη επιτυχία των «ερυθρολεύκων» στην Ευρώπη, οι οποίοι κατέκτησαν για δεύτερη σερί φορά την Ευρωλίγκα και για αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχει η διάθεση να διατηρηθεί ο κορμός.

Αρχής γενομένης από τον αρχηγό! Ο Βασίλης Σπανούλης έχει προσφέρει τα μέγιστα στον Ολυμπιακό, το συμβόλαιο του μπορεί να λήγει και οι… μεγαλοκαρχαρίες (ΤΣΣΚΑ) να παραμονεύουν αλλά οι Αγγελόπουλοι σκοπεύουν να κάνουν μια πρόταση ίση της μεγάλης αξίας του παίκτη. Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι θετικό και οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ σκοπεύουν να κρατήσουν τον Σπανούλη στην ομάδα αφού είναι το πρώτο βιολί.

Βέβαια, ο αρχηγός της ομάδας θέλει και τα κατάλληλα εργαλεία γύρω του για να φτάσει στην επιτυχία. Ένα από αυτά την τελευταία διετία ήταν ο Κάιλ Χάινς. Ο Αμερικανός σέντερ έκανε εξαιρετική σεζόν και οι Αγγελόπουλοι εκτίμησαν το γεγονός ό,τι έδινε το 100% των δυνατοτήτων του σε κάθε ματς, όντας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού και ανέβασαν την προσφορά τους για να τον κρατήσουν. Η ΤΣΣΚΑ από την άλλη έχει κάνει την δική της πρόταση και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Μετά τους Χάινς και Σπανούλη έρχεται η σειρά του Λο. Ο Ολυμπιακός θέλει να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με τις δύο ανανεώσεις και μετά να τσεκάρει τις προθέσεις του Λο.

Σε μεταγραφικό επίπεδο, «κλεισμένος» θα πρέπει να θεωρείται ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ενώ ο Μπαρτζώκας θα μπορεί να υπολογίζει και σε δύο εσωτερικές... μεταγραφές, αυτές των Μάντζαρη και Μαυροειδή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x