Euro 2024

Ο Βαλένσια και τα… άλλα παιδιά του Εκουαδόρ

Την αποστολή του Εκουαδόρ για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία ανακοίνωσε ο Ρεϊνάλδο Ρουέντα, έχοντας «μέσα» τον Σεγούνδο Καστίγιο που είχε έναν πρόβλημα τραυματισμού.

Παρότι ο Σεγούνδο Καστίγιο αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο από το πρόσφατο φιλικό με το Μεξικό, τελικά ο Ρεϊνάλδο Ρουέντα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του Εκουαδόρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία.

Ο διεθνής μέσος της Αλ Χιλάλ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και φάνηκε ότι είναι 50-50 να αγωνιστεί στο Μουντιάλ.

Από εκεί και πέρα, το αστέρι της ομάδας δεν είναι άλλος από τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντόνιο Βαλένσια.

Ο 28χρονος άσος ευελπιστεί να καταφέρει να διακριθεί με την εθνική του ομάδα στον 5ο όμιλο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελβετία, την Ονδούρα και τη Γαλλία.

Επίσγης, ο Ρουέντα ανακοίνωσε τον Φελίπε Καϊσέδο που είχε παίξει παλιά στη Μάντσεστερ Σίτι και τώρα είναι στην Αλ Τζαζίρα, ενώ υπολογίζει στην εμπειρία του 35χρονου χαφ Έντισον Μέντες.

Η αποστολή του Εκουαδόρ

Τερματοφύλακες: Μάξιμο Μπανγκέρα (Μπαρσελόνα), Αντριάν Μπόνε (Ελ Νασιονάλ), Αλεξάντερ Ντομίνγκες (Λίγκα ντε Κίτο)

Αμυντικοί: Γκάμπριελ Ατσιλιέρ (Εμελεκ), Βάλτερ Αγιοβί (Πατσούκα), Όσκαρ Μπάγκι (Εμελεκ), Φρίκσον Εράσο (Φλαμένγκο), Χόρχε Γουάγουα (Εμελεκ), Χουάν Κάρλος Παρέδες (Μπαρσελόνα, Εκουαδόρ).

Μέσοι: Σεγούνδο Καστίγιο (Αλ Χιλάλ), Κάρλος Γρουέσο (Στουτγγάρδη), Ρενάτο Ιμπάρα (Φιτέσε), Φιντέλ Μαρτίνες (Τιχουάνα), Κρίστιαν Νομπόα (Ντιναμό Μόσχας), Λουίς Σαριτάμα (Μπαρσελόνα), Αντόνιο Βαλένσια (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Έντισον Μέντες (Σάντα Φε).

Επιθετικοί: Χάιμε Αγιοβί (Τιχουάνα), Φελίπε Καϊσέδο (Αλ Τζαζίρα), Τζέφερσον Μοντέρο (Μορέλια), Χοάο Ρόχας (Μορέλια), Ενέρ Βαλένσια (Πατσούκα), Μίκαελ Αρόγιο (Ατλάντε).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x