Stoiximan Super League

«Ο Βίλοτιτς πάει στον Ολυμπιακό»

Τη μεταγραφή του πελάτη του, του αμυντικού Μίλαν Βίλοτιτς, στον Ολυμπιακό προαναγγέλλει με δηλώσεις του ο ατζέντης του, Μίλαν Τσάλασαν. Για «τελειωμένη» δουλειά μιλά ο μάνατζερ. Το προφίλ του παίκτη.

Και ξαφνικά, ημέρα ντέρμπι, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κλείσει μεταγραφή για τη χειμερινή μεταγραφή περίοδο. Ο λόγος για τον Μίλαν Βίλοτιτς, τον Σέρβο διεθνή αμυντικό που ανήκει στη Γκρασχόπερς. Μάλιστα στη «Sport Novosti» φιλοξενούνται σήμερα δηλώσεις του ατζέντη του 27χρονου άσου, Μίλαν Τσάλασαν, ο οποίος επιβεβαιώνει τη συμφωνία!

«Ναι, θα παίζει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό», ανέφερε και πρόσθεσε: «Υπήρχε ενδιαφέρον και το καλοκαίρι, είχε βρεθεί κοντά αλλά τότε δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για να γίνει η μεταγραφή, ανάμεσά τους και η τιμή του παίκτη. Ο Ολυμπιακός ήταν κοντά στην πώληση του Κώστα Μανωλά και με τα χρήματα που θα έπαιρνε θα κινείτο για τον Βίλοτιτς. Πλέον όμως δεν βλέπω πώς μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή».

Παράλληλα ισχυρίστηκε πως η άποψη του Κριστιάν Καρεμπέ για τον παίκτη παίζει ρόλο στην υπόθεση. «Η γνώμη του έχει βαρύνουσα σημασία. Είναι ένας άνθρωπος με επιρροή στον Ολυμπιακό. Αλλά υπάρχει κανένας που να μπορεί να πει κακό λόγο για τον Βίλοτιτς;», ανέφερε ο ατζέντης του.

Ο Βίλοτιτς έκανε το όνομά του στον Ερυθρό Αστέρα την τριετία 2009-2012 και στη συνέχεια αποκτήθηκε από τη Γκρασχόπερς. Με την τελευταία δεσμεύεται ως το 2015. Φέτος ο τρεις φορές διεθνής με τη Σερβία στόπερ έχει ήδη 17 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέρσι είχε 36 εμφανίσεις και 2 τέρματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x