Super League 2

Ο Βόλος βάφτηκε… κόκκινος

Όχι εξαιτίας της εμφάνισης του Ολυμπιακού που έμεινε στο 1-1 με τη Νίκη στο ντέρμπι του Βόλου, αλλά λόγω τεσσάρων κόκκινων καρτών που υπήρχαν στο ματς. Ένταση επεισόδια πριν και μετά την σέντρα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού κατέβηκαν στο ντέρμπι του Βόλου με τη Νίκη με… βαμμένα κόκκινα μαλλιά και τον τίτλο του φαβορί.

Ωστόσο, το τελικό 1-1 στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Football League σημαδεύτηκε από τις τέσσερις κόκκινες κάρτες που βγήκαν.

Τρεις για τη Νίκη και μία για τον Ολυμπιακό που μόνο… χαμένος μπορεί να νιώθει, αφού δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πλέον νιώθει την ανάσα του Εργοτέλη που πλησίασε στο -1.

Στο παιχνίδι αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα ήταν οι παίκτες της Νίκης Βόλου, οι οποίοι πήραν το προβάδισμα στο 13’ με τον Πουρτουλίδη που ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι, ενώ στην ίδια φάση πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια ο Κωστούλας.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός μπορούσε να κάνει στο 29’ το 1-1 αν Βούρας δεν απέκρουε το σουτ του Ανιέτε από τα έντεκα βήματα. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι είχαν πολλά νεύρα, με αποτέλεσμα να κάνουν αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα. Σε ένα από αυτά στο 45’ ο Ριζογιάννης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τη Νίκη με δέκα παίκτες.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν το ματς στα ίσα χάρη στο τέρμα του Μπρέσκα στο 53’. Από εκεί και πέρα οι δυνατές μονομαχίες έδιναν και έπαιρναν εκατέρωθεν. Έτσι, η Νίκη Βόλου έφτασε να αγωνίζεται ακόμη και με οκτώ παίκτες, αφού οι Κυριάκος (68’) και Βέρτζος (80’) αποβλήθηκαν.

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Χατζής (83' Καρατζάς), Σκούφαλης (55' Παππάς), Κυριάκος, Πουρτουλίδης, Φλίγκος (72' Λαλίν).

Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης (79' Καπετάνος), Κατσιαρός, Κωστούλας, Παλαιολόγος, Ολίσε, Πινδώνης, Μπρέσκα, Γιενγκά, Ανιέτε (56' Ογκουνσότο), Σολάκης (71' Ναντάγια).

Η (35η) αγωνιστική

Σάββατο (20/4):

Εργοτέλης-Αναγέννηση Επανομής 2-0

(16' Xρυσοφάκης, 59' Δωματάς)

Καλλιθέα-Απόλλων Σμύρνης 2-1
(17' Φαγιέ, 87' Ντακόλ- 48'Κατσίκης)

Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου 1-1
(13' πεν Πουρτουλίδης - 58' Μπρέσκα)

Κυριακή (21/4):

Δόξα Δράμας-Καβάλα
Παναχαϊκή-Εθνικός Γαζώρου
Βύζας Μεγάρων-Καλλονή
Θρασύβουλος-Παναιτωλικός
Φωκικός-Ηρακλής
Λάρισα-Πιερικός
Πανσερραϊκός-Ηρακλής Ψαχνών

Ρεπό: Αναγέννηση Γιαννιτσών

Η επόμενη (36η ) αγωνιστική:

Παναχαϊκή- Δόξα Δράμας
Καβάλα- Βύζας Μεγάρων
Εθνικός Γαζώρου- Θρασύβουλος
Καλλονή- Φωκικός
Παναιτωλικός- Νίκη Βόλου
Ηρακλής- Λάρισα
Πιερικός- Καλλιθέα
Αναγέννηση Γιαννιτσών- Εργοτέλης
Απόλλων Σμύρνης- Πανσερραϊκός
Ηρακλής Ψαχνών- Αναγέννηση Επανομής
Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x