Euro 2024

Ο Δέλλας αποθεώνει στους Ιταλούς Εθνική και Μήτρογλου

Μόνο έκπληξη δεν αποτελεί για τον Τραϊανό Δέλλα η πρόκριση της Εθνικής σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση, όπως δήλωσε στους Ιταλούς. «Δεινός εκτελεστής ο Μήτρογλου», ανέφερε ο «Κολοσσός».

Η πρόκριση της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο προκάλεσε αίσθηση στην Ιταλία και ραδιοφωνικός σταθμός της χώρας ζήτησε την άποψη του Τραϊανού Δέλλα, που είχε περάσει από τη Ρόμα.

«Ο κόσμος πανηγυρίζει για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν αποτελεί για μένα έκπληξη αυτή η επιτυχία. Μετά την κατάκτηση του Euro 2004 και με εξαίρεση το Μουντιάλ του 2006, δεν έχουμε χάσει καμία μεγάλη διοργάνωση. Η ομάδα αυτή έχει κάνει μεγάλες εμφανίσεις σε δύσκολες καταστάσεις», ανέφερε ο πρώην διεθνής αμυντικός.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ρωτήθηκε και για τον Κώστα Μήτρογλου. «Είναι ένας κλασικός φορ και δεινός εκτελεστής. Μπορεί να δέχεται λίγες μπαλιές στη διάρκεια ενός αγώνα, αλλά έχει την αίσθηση του γκολ. Έχει τις δυνατότητες να κάνει καλά πράγματα και σε υψηλότερο επίπεδο», απάντησε.

Τέλος, ο «Κολοσσός» εξήρε το επίπεδο των Ελλήνων παικτών. «Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο δυνατό και για το λόγο αυτό πολλοί παίκτες αγωνίζονται στην Ιταλία, από τον Τοροσίδη μέχρι τον Κονέ. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες παίκτες που μπορούν να κάνουν το άλμα για τη Serie A. Αν με καλούσαν από τη Ρόμα για να τους δώσω τη συμβουλή μου, θα το έκανα με ευχαρίστηση», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x