Βόλεϊ

Ο Δήμαρχος βράβευσε τους νταμπλούχους…

Ο νταμπλούχος Ελλάδος στο βόλεϊ ανδρών, ΠΑΟΚ, βρέθηκε τη Δευτέρα στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, ώστε να βραβευτεί από τον Γιάννη Μπουτάρη και το ΔΣ για τη μεγάλη επιτυχία του.

Εκεί, τιμήθηκαν οι αθλητές της ομάδας, τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, η διοίκηση, με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΤΑΑ, Γιώργο Ανδρέου και ο ΑΣ, μέσω του αντιπροέδρου του, Δημοκράτη Παπαδόπουλου.

Την επιτυχία του τμήματος επισήμανε ο κ. Μπουτάρης, σημειώνοντας ότι τέτοιες διακρίσεις είναι σημαντικές για την πόλη και πρόσθεσε πως: «Η πόλη σας τίμησε σαν Ολυμπιονίκες».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ανέφερε ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ δίνει χαρά και ταυτόχρονα προάγει το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Τα συγχαρητήριά της εξέφρασε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, Έλλη Χρυσίδου, τονίζοντας ότι ο Δήμος έχει αποδείξει ότι στηρίζει κάθε καλή προσπάθεια και ευχήθηκε ο αθλητισμός της πόλης να συνεχίσει να προσφέρει τέτοιες στιγμές.

Στη μεγάλη επιτυχία του «Δικεφάλου» αναφέρθηκαν οι επικεφαλής και εκπρόσωποι των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στον κ. Ανδρέου και στον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Κουρνέτα, απονεμήθηκε από ένα γλυπτό αντίγραφο με τη μορφή του Κούρου, ενώ σε όλα τα μέλη της ομάδας απονεμήθηκαν καρφίτσες με τη μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x