Stoiximan Super League

Ο Δώνης, ο Καμαρά και οι άλλοι

Έτοιμος να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό είναι ο Χρήστος Δώνης. Ποιοι ακολουθούν για επεκτάσεις. Προχωρούν για Καμαρά οι «πράσινοι» λένε στη Σουηδία.

Διάστημα εξελίξεων θα είναι το προσεχές στον Παναθηναϊκό στα μέτωπα των ανανεώσεων και των μεταγραφών. Ο χορός θα ανοίξει με τον Χρήστο Δώνη, ο οποίος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο, που θα τον «δένει» με την ομάδα μέχρι το 2018. Είναι επιθυμία του ίδιου, αλλά και… συμβουλή του πατέρα του, Γιώργου, να παραμείνει στο «τριφύλλι», όπου μπορεί να αγωνίζεται και να εξελίσσεται.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται η συνάντηση με τον μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ και σειρά θα πάρουν κι άλλοι παίκτες με χαμηλά συμβόλαια και σημαντική προσφορά ή προοπτικές εξέλιξης, όπως οι Νάνο, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ντίνας και Ατζαγκούν.

Σε ό,τι αφορά στις μεταγραφές, δεδομένη είναι μόνο η απόκτηση σέντερ φορ. Ο Αλχασάν Καμαρά της Έρεμπρο είναι μια λύση που αρέσει, έχουν γίνει επαφές με τον μάνατζέρ του και παρότι έχει συμβόλαιο, μπορεί να αποκτηθεί με ένα μικρό ποσό και την παραχώρηση ενός ποσοστού μεταπώλησης στη σουηδική ομάδα για τον 21χρονο άσο. Παράλληλα οι Φύσσας-Βόκολος εξετάζουν κι άλλες 2-3 περιπτώσεις σέντερ φορ με στόχο το θέμα αυτό να έχει κλείσει μέχρι τις γιορτές για να ενταχθεί το ταχύτερο δυνατό στην ομάδα ο παίκτης που θα αποκτηθεί. Για τη θέση του αριστεροπόδαρου στόπερ θα γίνει κίνηση μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό και σε καλή τιμή, ενώ η περίπτωση του Χάρη Μαυρία έχει ιδιαιτερότητες και μεγάλες δυσκολίες, κυρίως οικονομικής φύσεως.

Επιστροφή στις επάλξεις

Την ώρα που αναμένεται μέσα στη μέρα να γνωστοποιηθεί αν θα υπάρξει αγωνιστική το Σαββατοκύριακο, στον Παναθηναϊκό επιστρέφουν σήμερα στη δράση με διπλή προπόνηση εν όψει του κυριακάτικου (;) αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει σίγουρα στον Καρέλη και πιθανότατα στον Ζέκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x